Κοινωνία Τελευταία Νέα

Παρουσία Λαλούση η Τελετή Εγκαινίων Ανακαινισμένου Κτηρίου Διδασκαλίας στη ΣΜΥ

Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων του ανακαινισμένου κτηρίου διδασκαλίας των Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, στα Τρίκαλα, κατόπιν αποκλειστικής δωρεάς της κ. Μαριάννας Λάτση.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και η δωρήτρια κ. Μαριάννα Λάτση.

Στην τελετή επίσης παρέστησαν, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος, o Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης Αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης, ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-ΟHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης και ο πρώην Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής.

Σχετικά Άρθρα