Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

“Οργώνουν” Δήμαρχος και Λάκης Ελευθεριάδης στην Σταυρούπολη…

Υπό την επίβλεψη του Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη και του Αντιδημάρχου της ΔΕ Σταυρούπολης Απόστολου Ελευθεριάδη και παρά τις εκτεταμένες βροχοπτώσεις, πυρετωδώς εργάζονται οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης με μηχανήματα και εργατικό προσωπικό για την καθαριότητα όλων των οικισμών της ορεινής περιοχής.

Συγκεκριμένα καθαρίστηκαν τα κοιμητήρια σε όλες τις τοπικές κοινότητες, ενώ μέσα στους οικισμούς Δαφνώνα, Πασχαλιά, Σταυρούπολη, Δρυμιά, Νεοχώρι, Άνω και Κάτω Καρυόφυτα και Ιωνικά, Λυκοδρόμιο και Κομνηνά έγινε εκτεταμένη αποψίλωση και απομάκρυνση των χόρτων.

Η αποψίλωση συνεχίζεται και θα συνεχιστεί και στους υπόλοιπους οικισμούς, από υπαλλήλους της ΔΕ ενότητας Σταυρούπολης με την πολύτιμη συνδρομή και του τμήματος Πρασίνου του Δήμου Ξάνθης.

Η ΔΕ Σταυρούπολης οφείλει και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Προέδρους των οικισμών που βοηθούν και φροντίζουν να παροτρύνουν άλλα κυρίως στους κατοίκους που διατηρούν, με ιδία μέσα, καθαρά τα σπίτια τους και τα οικόπεδα τους περιμετρικά, απομακρύνοντας τα ξερά χόρτα και συμβάλλοντας στην αποφυγή κινδύνου πυρκαγιάς, δίνοντας παράλληλα μία όμορφη εικόνα στους περαστικούς και στους καλοκαιρινούς επισκέπτες

Σχετικά Άρθρα