Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Εξαιρετική αποδοχή έχει η υποψηφιότητα του Δημήτρη Δόντσου

Από την μέρα που ανακοινώθηκε ότι ο Ξανθιώτης αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Δόντσος θα κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος στα Άβδηρα, πολλοί είναι οι συνδημότες του που τον σταματάνε στον δρόμο και πρώτα τον συγχαίρουν για την πρωτοβουλία του και στην συνέχεια του δηλώνουν ότι θα τον στηρίξουν όχι μόνο με την ψήφο τους αλλά κατεβαίνοντας και οι ίδιοι μαζί του στο ψηφοδέλτιο.

Σε ένα περιστατικό μάλιστα ήμουν τυχαία μπροστά και με αυτά που άκουσα από τους κατοίκους εμπέδωσα ότι η αλλαγή στα Άβδηρα είναι επιβεβλημένη μιας και ο Τσιτιρίδης με την ομάδα του ότι ήταν να προσφέρει το προσέφερε τα τελευταία 8 χρόνια που είναι δήμαρχος.

Και όπως είπαν και οι νεαροί που συνάντησαν τυχαία τον Δημήτρη Δόντσο στον δρόμο «καιρός να πάμε τον τόπο μας μπροστά και να αναπτύξουμε τα χωριά μας που είναι παραμελημένα, αν δεν το κάνουμε εμείς οι ίδιοι ποιον να περιμένουμε να το κάνει για εμάς…».

Ο συνδυασμός Δόντσου είναι υπό σύσταση και φαίνεται έχει αξιώσεις εκλογής αφού με συνδυασμούς Κριτσίνη, Αμβροσιάδη, Σύριζα, και ΚΚΕ (μαζί με Τσιτρίδη) όλα δείχνουν ότι πάμε σε δεύτερη Κυριακή και εκεί όλα θα είναι ανοικτά…

Σχετικά Άρθρα