Μουσική Τελευταία Νέα

Γέμισε μουσικές και χαρούμενες φωνές το θεατράκι στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης το βράδυ της Τρίτης

Οι ταλαντούχοι μουσικοί του Μουσικού Εργαστηρίου του Αγγέλλου Μουρβάτη  μάγεψαν το κοινό τους που τραγουδούσε και  χόρευε στους ρυθμούς της μουσικής τους!

Μετά από 2 χρόνια γέμισε και πάλι το μικρό θεατράκι με μελωδίες και χαμογελαστά πρόσωπα – Είναι υπέροχο να βλέπεις τη χαρά της μάθησης,  του ενθουσιασμού και της δημιουργίας στα μάτια ενός γονιού, του παιδιού του και του δασκάλου του, την ίδια ακριβώς στιγμή!

Οι ταλαντούχοι σπουδαστές και σπουδάστριες  όλων των ηλικιών του Μουσικού Εργαστηρίου του Άγγελου Μουρβάτη απέδειξαν  ότι οι γνώσεις και οι κόποι μίας ολόκληρης χρονιάς, μπορούν να μετουσιωθούν σε μία υπέροχη μουσική εμπειρία. Και ο δάσκαλός τους  ήταν εκεί,  δίπλα τους,  άγρυπνος φρουρός για να τους εμψυχώσει, να τους καθοδηγήσει, να τους πει με λόγια, με έργα και  με μία μόνο ματιά το πόσο υπερήφανος είναι  γι’ αυτούς.  

Άλλωστε ο στόχος της μουσικής μαθητείας αλλά και όλων των τεχνών γενικότερα είναι διττός… αφενός να μάθεις και να εκφραστείς μέσω της τέχνης και  αφετέρου να γίνεις καλύτερος άνθρωπος

Είναι γεγονός πως η μουσική ενισχύει τις γνωστικές ικανότητες, τις κοινωνικές δεξιότητες, την δημιουργικότητα, την επικοινωνιακή δεξιότητα, τις δεξιότητες συγκέντρωσης και κάνει τα παιδιά χαρούμενα κι ευτυχισμένα.

Τα λόγια όμως είναι φτωχά μπροστά στο υπέροχο αποτέλεσμα που παρουσίασαν τα παιδιά του Μουσικού Εργαστηρίου.

Απολαύστε τα  !!!

Σχετικά Άρθρα