Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Στο πλευρό του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης ο βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ κ. Σπύρος  Τσιλιγγίρης

Συνάντηση με τον Βουλευτή Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρο  Τσιλιγγίρη είχε το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου  Ξάνθης στο πλαίσιο των δρομολογημένων επαφών του με φορείς και εκπροσώπους των πολιτειακών αρχών και της τοπικής αυτοδιοίκησης, με αφορμή το ενδεχόμενο των συγχωνεύσεων ή καταργήσεων δικαστικών δομών.

Η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης κα. Δέσποινα Χατζηφωτιάδου ενημέρωσε εκτενώς τον βουλευτή Ξάνθης της ΝΔ κ. Σπύρο  Τσιλιγγίρη για το θέμα των ενδεχόμενων καταργήσεων ή συγχωνεύσεων των δικαστικών δομών , στο πλαίσιο του δικαστικού Καλλικράτη, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την περιοχή μας.

Ο κ. Τσιλιγγίρης τάχθηκε στο πλευρό των δικηγόρων και δεσμεύτηκε να είναι σε διαρκή συνεργασία και επικοινωνία μαζί τους ενώ θα διαβιβάσει στο κέντρο και τα αιτήματα των δικηγόρων.

Να σημειώσουμε ότι οι εν λόγω συναντήσεις πραγματοποιούνται με στόχο να γίνει σαφής προς όλες τις κατευθύνσεις η  αντίδραση και αντίθεση των δικηγόρων της περιοχής μας  στις πιθανές  συγχωνεύσεις που επίκεινται στον χώρο της Δικαιοσύνης.

Τέλος αξίζει να τονιστεί ότι  έχουν ήδη δρομολογηθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης ειδικές ενημερώσεις της τοπικής κοινωνίας για τους κινδύνους που δημιουργούνται από τη θεσμοθέτηση των διατάξεων του Δικαστικού Καλλικράτη.

Σχετικά Άρθρα