Αθλητικά Τελευταία Νέα

Επιτυχίες την ποδηλατικής ομάδας “Δόξα Σταυρούπολης Ξάνθης”

Η Δόξα Σταυρούπολης Ξάνθης, επίσημο μέλος της Ε.Ο.Π, με ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ προς Το πρόσωπο των αθλητών και αθλητριών  εκφράζει τις πιο θερμές της ευχαριστίες για τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους στο διήμερο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου  Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο όμορφο Κιλκίς.

  Η ποδηλατική ομάδα της Δόξας με έξι συμμετοχές, κατάφερε και απέσπασε πέντε μετάλλια.

  Πιο συγκεκριμένα:

  Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης στην κατηγορία Γυναικών, η Αντωνιάδου Μαρία κατέλαβε την 2η θέση και στην συνέχεια η Γρε Χριστίνα ολοκλήρωσε τις επιτυχίες των Γυναικών της ομάδος, καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

  Στην κατηγορία Master ατομικής χρονομέτρησης, ο Χριστοδούλου Δημήτριος απέσπασε την 3η θέση, ενώ ο Σαμουηλίδης Τριαντάφυλλος ολοκλήρωσε την συμμετοχή του με μια δυναμική παρουσία.

  Στην ατομική χρονομέτρηση της κατηγορίας  Μίνι Μεγάλα   η νεαρότερη των αθλητριών της Δόξας Σαμουηλίδου Άρτεμις ανέβηκε στην 4η θέση του βάθρου παίρνοντας με τον καλύτερο τρόπο το βάπτισμα του πυρός, όπως και ο Κλωναρίδης Γεώργιος  κάνοντας καλή εμφάνιση στην πρώτη τους συμμετοχή στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.

  Την δεύτερη ημέρα του πρωταθλήματος Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 στο αγώνισμα αντοχής Master, ο Χριστοδούλου Δημήτριος, έχοντας ήδη από την προηγούμενη ημέρα φτερά στα πόδια, με σαρωτική εμφάνιση ζευγάρωσε τα μετάλλια του, κατακτώντας την πολύτιμη 2η θέση.

 Στην κατηγορία Γυναικών αντοχής η Δόξα, αν και διέθετε στην φαρέτρα της τα απαιτούμενα βέλη, δεν κατάφερε να συλλέξει επιπλέον βραβεία διότι δεν συμπληρώθηκε ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών.

  Η οικογένεια της Δόξας Σταυρούπολης εκ βαθέων της ψυχής συγχαίρει και ευχαριστεί έναν προς έναν αθλητές και αθλήτριες της που με ήθος και αφοσίωση στέκονται πάντα αντάξιοι και αντάξιες των περιστάσεων και των απαιτήσεων της ποδηλασίας!

Σχετικά Άρθρα