Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Νέα διακίνηση 11 λαθρομεταναστών με φορτηγό

Συνελήφθησαν χθες(16-6-2022), σε περιοχέςτου Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης,τρεις(3) διακινητές,δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός,οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,το απόγευμα σε επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό διακινητή διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο δράστης δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, οδηγώντας επικίνδυνα. Έπειτα από σχετικές έρευνες και αναζητήσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν τελικά το όχημα να έχει ακινητοποιηθεί μετά από πρόσκρουση σε δέντρα, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στη δεύτερη περίπτωση,το βράδυστην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Σαπώναστυνομικοίτου Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπώντης Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τους άλλους δύο διακινητές, διότι τους  εντόπισαν να επιβαίνουνσε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώραεπτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι και οι δύο οδηγοί – διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσειςενεργούντα Τμήματα Συνοριακής ΦύλαξηςΦερών Αλεξανδρούπολης και Σαπών Ροδόπης.

Σχετικά Άρθρα