Ροδόπη Τελευταία Νέα

Θρηνεί το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής τον αιφνίδιο θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας

Συγκλονισμένη όλη  η τοπική κοινωνία

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει σε όλη την οικογένεια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ο αιφνίδιος θάνατος της φοιτήτριας-αθλήτριας στίβου, που βρισκόταν στο 3ο έτος των σπουδών της στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής της πόλης μας. Όλη η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τον απρόσμενο χαμό της νεαρής κοπέλας που άφησε την τελευταία της στο πανεπιστημιακό στάδιο της Κομοτηνής, όπου πραγματοποιούσε προπόνηση αργά χθες 14/06 το απόγευμα.

Η Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ Ελένη Δούδα με μια ανακοίνωσή της λέει το “αντίο” της Σχολής προς την νεαρή φοιτήτρια και εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια της  προς την οικογένεια της φοιτήρτριας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΕΦΑΑ για τον θάνατο της φοιτήτριας: «Ανείπωτος o πόνος για την ακαδημαϊκή κοινότητα του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που αποχαιρετά ένα μέλος της οικογένειας του Κλασικού Αθλητισμού, την αθλήτρια Γεωργία Σολανάκη με καταγωγή από τα Χανιά Κρήτης, που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 21 ετών στο πανεπιστημιακό στάδιο, στο οποίο πραγματοποιούσε τις προπονήσεις της.

Η Γεωργία Σολανάκη σπούδαζε στο 3Ο έτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στον Κλασικό Αθλητισμό και την Τετάρτη το απόγευμα, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη προπόνησή της, για άγνωστο λόγο έχασε τις αισθήσεις της και όταν μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

‘’Καλό σου ταξίδι, Γεωργία… δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη θλίψη και αυτόν τον βουβό πόνο που νιώθουμε όλοι στην καρδιά μας… Καλό Παράδεισο να έχεις…’’
Η πανεπιστημιακή κοινότητα της Σχολής και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμούτου Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκηςσυγκλονισμένη εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της φοιτήτριας Γεωργίας Σολανάκη για τον αδόκητο χαμό της».

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Φοιτητών ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής «Σπύρος Λούης»: «Αυτές τις στιγμές… τα λόγια είναι περιττά. Άλλωστε τα λόγια δεν θα πάρουν τον πόνο και την θλίψη μακριά ! Καλό ταξίδι Γ(…). Συλλυπητήρια στους ανθρώπους της… Συμμεριζόμαστε πραγματικά την απώλειά σας».

(Σημείωση: Η φωτογραφία εστάλη από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής)

Σχετικά Άρθρα