Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Δόντσος κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος στα Άβδηρα (Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Τσιτιρίδη)

Όπως μαθαίνω ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών κ. Δημήτρης Δόντσος κάτοχος πτυχίου Θεολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενδιαφέρεται και ήδη κάνει τις επαφές του με στελέχη σε χωριά και θα κατεβάσει συνδυασμό στον Δήμο Αβδήρων.

Ο κ. Δημήτρης Δόντσος μπορεί μεν να προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης και νομαρχιακός, παλιότερα και έτσι έχει μια πολυσυλλεκτική προσωπικότητα που εν τέλει θα αποτελέσει ο ίδιος και η ομάδα του, μια πολύ σοβαρή υποψηφιότητα, ειδικά απέναντι στον επί 8 χρόνια Δήμαρχο Γ. Τσιτιρίδη που κατά γενική ομολογία δεν έκανε και πολλά πράγματα στην περιοχή.

Ήδη οι επαφές γίνονται και με την αποχώρηση και του Βασίλη Τσολακίδη, ο οποίος θα πάει για το εθνικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, μένει ανοικτό το πεδίο για τον κ. Δημήτρη Δόντσο και την ομάδα του να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα για τα Άβδηρα. (Όπως έμαθα ο Βασίλης Τσολακίδης ευχήθηκε ήδη καλή επιτυχία στον νέο συνδυασμό και υποσχέθηκε να βοηθήσει με κάθε τρόπο την νέα αυτή προσπάθεια).

Άρα οι συνδυασμοί που θα κατέβουν μέχρι σήμερα σίγουρα στα Άβδηρα είναι

  1. Τσιτιρίδης
  2. Κριτσίνης
  3. Δόντσος
  4. Αντωνιάδης
  5. Συνδυασμός Σύριζα
  6. Συνδυασμός ΚΚΕ

Έτσι το όνειρο ορισμένων για εκλογή από την πρώτη Κυριακή καταρρέει… και στην δεύτερη Κυριακή όλα θα είναι ανοικτά!!!

Σχετικά Άρθρα