Κοινωνία Τελευταία Νέα

Τα αποτελέσματα στις εκλογές του συλλόγου οικότροφων φοιτητών Ξάνθης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

Μετά τις εκλογές στους φοιτητικούς συλλόγους όλης της χώρας όπου χιλιάδες φοιτητές ανέδειξαν πρώτη δύναμη πανελλαδικά την Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίες, οι εστιακοί φοιτητές της Ξάνθης έστειλαν και αυτοί το δικό τους μήνυμα στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στον Σύλλογο Οικότροφων Φοιτητών Ξάνθης στις 25 Μάη.

Για άλλη μια χρονιά οι οικότροφοι φοιτητές έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και συμπορεύτηκαν με τους υποψήφιους της Πανσπουδαστικής ΚΣ αναδεικνύοντας την ξανά πρώτη και αυτοδύναμη στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου. Οι εστιακοί φοιτητές και με αυτό τον τρόπο έστειλαν μήνυμα πως θα συνεχίσουν να παλεύουν μέσα από τον σύλλογό τους για πραγματική αναβάθμιση των όρων σπουδών τους διεκδικώντας την αύξηση της χρηματοδότησης για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών τους, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως δεν θα υποταχθούν στα σχέδια της κυβέρνησης για διάλυση της φοιτητικής μέριμνας, για περαιτέρω υποβάθμιση των πανεπιστημίων.

Η νεολαία σε συνέχεια της Τετάρτης 18 Μάη και της μεγάλης νίκης της Πανσπουδαστικής πανελλαδικά έδωσε το μήνυμα της. Μέσα από τον οργανωμένο, συλλογικό αγώνα με ψηλά το κεφάλι και με πρώτη δύναμη την Πανσπουδαστική το φοιτητικό κίνημα μπορεί να ανασυγκροτηθεί παλεύοντας για το πανεπιστήμιο των σύγχρονων αναγκών, για σπουδές με σύγχρονους όρους και δικαιώματα.

(Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον Σύλλογο Οικότροφων Φοιτητών Ξάνθης

ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ119
ΑΚΥΡΑ4
ΕΓΚΥΡΑ115
ΛΕΥΚΑ5
ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ Κ.Σ.63     (5 ΕΔΡΕΣ)
ΑΝΕΤΟΙ28     (2 ΕΔΡΕΣ)
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ19     (2 ΕΔΡΕΣ)

Σχετικά Άρθρα