ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Σφοδρή επίθεση Αντωνιάδη σε ΣΕΚΕ και Στράτο Κοντό… (Ψάχνει να βρει θέση στο κομματικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ με προκλητικούς σχολιασμούς κατά της ΝΔ)

Μου στείλανε να διαβάσω την ανάρτηση του «θέλω να είμαι υποψήφιος» Ανέστη Αντωνιάδη που πολλάκις έχει επιτεθεί με “εξυπνακισμούς” στην Νέα Δημοκρατία, στην οποία ανάρτηση αναίτια και αναιτιολόγητα κάνει μια επίθεση τόσο στην κορυφαία και μοναδική Συνεταιριστική Οργάνωση που έχει μείνει στην Ελλάδα όσο και σε ένα νέο παιδί που έχει κάποια όνειρα για την περιοχή μας… Στην ΣΕΚΕ και στον Στράτο Κοντό…

Το ακριβές κείμενο μπορείτε να το διαβάσετε στην σελίδα FB του κ. Αντωνιάδη (το διαγράψαμε κάτω από την ανάρτηση μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον Γ. Δντη της ΣΕΚΕ κ. Αλέξανδρο Κοντό ο οποίος μας είπε ότι η επιστολή βρίθει ανακριβειών και ψευδών αναφορών για την εταιρία).

σ.ε. Γιατί δεν πήγες βρε Ανέστη μου στο κανάλι… να τα πεις; Και τα είπες μόνο στο FB; Από εκεί έπρεπε να τα πεις να σε ακούσει και περισσότερος κόσμος…

Φυσικά και δεν υιοθετούμε τις πληροφορίες (αβάσιμες) που αναφέρει ο Αντωνιάδης για την ΣΕΚΕ ΑΕ μιας και ξέρουμε όλοι μας την χρηστή διοίκηση που απολαμβάνει τα τελευταία 10-15 χρόνια από τον Πρόεδρο Π. Ταρενίδη και τον Γενικό Διευθυντή κ. Αλέκο Κοντό.

Σχετικά Άρθρα