Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Τρεις μέρες χωρίς νερό στο Σούνιο του Δήμου Αβδήρων… θέλει προσπάθεια για να το καταφέρεις… καταγγελίες δημοτών!!!

Χωρίς νερό είναι το 80% του χωριού Σούνιο στον Δήμο Αβδήρων από την Τετάρτη και σήμερα είναι Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022!!!! Αυτά μου καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής που λένε το νερό νεράκι. Σύμφωνα με την καταγγελία του τοπικού συμβούλου κ., Ερκάν Ινδρής υπάρχουν πολύωρες διακοπές νερού από την Τετάρτη για 20 ώρες τουλάχιστον καθημερινά και το νερό μπορεί να έρθει 1 ή 2 η ώρα την νύχτα και πάλι ξαφνικά να κοπεί.

Αιτία μια βλάβη στο αντλιοστάσιο η οποία όμως δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη και σύμφωνα με όσα τους είπε η ΔΕΥΑ πιθανά αυτό να γίνει από σήμερα Δευτέρα με ορίζοντα λύσης του προβλήματος την Τρίτη ή την Τετάρτη…

Έτσι ένα ολόκληρο χωρίο αγροτικό μάλιστα, να διψάει ήδη για 3- 4 μέρες και αυτό το μαρτύριο να μην τελειώνει. Και κυρίως αυτά που δίψασαν ήταν τα ζώα γιατί οι άνθρωποι βολεύονται και με εμφιαλωμένο νερό που το πληρώνουν αδρά βέβαια, αλλά σε κάθε περίπτωση καλοκαίρι είναι και ένα καθημερινό μπάνιο είναι απαραίτητο αλλά δεν το έχουν.

Οι κάτοικοι που επικοινώνησαν μαζί μας είπαν ότι ο Δήμαρχος και η ΔΕΥΑ είναι ενήμεροι για το πρόβλημα της λειψυδρίας και πως ταλαιπωρούνται ΚΑΘΕ χρόνο με τα ίδια και τα ίδια με βλάβες στο αντλιοστάσιο, με αποτέλεσμα και να πληρώνουν δημοτικά τέλη αλλά και να μην έχουν την παροχή του αγαθού που λέγετε νερό!!!! Απαιτούν λοιπόν από την ΔΕΥΑΑ να τους παρέχει άμεσα νερό και να μεριμνήσει να λειτουργήσουν όλες οι γεωτρήσεις την περίοδο του καλοκαιριού που και οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες… (Δημοτική αρχή Αβδήρων για 8 χρόνια ο Τσιτιρίδης… να μην ξεχάσω να σας ψηφίσω!!!).

Σχετικά Άρθρα