Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Στενή συνεργασία Μ. Τσέπελη με Κωστή Χατζιδάκη… τον ευχαρίστησε για την βοήθεια που προσφέρει στην Ξάνθη

Στενή συνεργασία είχαν ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Αντιπρόεδρο του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη, που βρέθηκε χθες στην πόλη μας, ως επικεφαλής ομάδας βουλευτών, ώστε να επικοινωνήσει το πλούσιο κυβερνητικό έργο που υλοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Ο Δήμαρχος παρέθεσε μάλιστα και γεύμα στον υπουργό και με την ευκαιρία της συνάντησής τους που έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό επίπεδο, τον ευχαριστήσει προσωπικά για την βοήθεια που προσφέρει το υπουργείο του σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την Ξάνθη στα ΤΕΒΑ, στην διάθεση οικοπέδων και σε άλλα ζητήματα, τα οποίο όπως ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Τσέπελης «Τα περισσότερα από τα αιτήματά μας προς τον Υπουργό, για να μην πω όλα ικανοποιούνται και μάλιστα σχετικά άμεσα. Γι αυτό υπουργέ μου σας ευχαριστώ εκ μέρους των συνδημοτών μου και θέλω να ξέρετε ότι σας βλέπουμε πάντα σαν σύμμαχο της πόλης».

Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε ότι στην συνάντηση του Δημάρχου με τον Υπουργό τέθηκε και φαίνεται ότι θα ικανοποιηθεί και το αίτημα της παραχώρησης οικοπέδου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης ώστε να βγει το κλιμάκιο περιμετρικά της πόλης, με την κατασκευή ενός νέου σύγχρονου Πυροσβεστικού Σταθμού ανάμεσα στην Ξάνθη και την Χρύσα.

Σε όλες τις συναντήσεις του Υπουργού κ. Χατζιδάκη τον συνόδευε και ο Βουλευτής Ξάνθης κ. Σπύρος Τσιλιγγίρης που ήταν και αυτός που αναδιαμόρφωσε και το πρόγραμμα επισκέψεων και επαφών του υπουργού στην Ξάνθη.

Σχετικά Άρθρα