Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

(video)-Χασάν Ογλού Φερτούν: Η απόφαση με δικαιώνει – Μου οφείλουν μία συγγνώμη!

Επιστρέφει οριστικά στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου – Με απόφασή του το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ότι ήταν μη νόμιμη η απόφαση έκπτωσής του από το αξίωμά του
Θα συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου – Μόνο οι πολίτες που με εκλέγουν μπορούν σταματήσουν την πολιτική μου πορεία

Καθαρός από τα βάρη της καταδικαστικής απόφασης και όλων των διοικητικών κυρώσεων που προηγήθηκαν , επιστρέφει στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Χασάν Ογλού Φερτούν. Είχε κηρυχθεί έκπτωτος από το αξίωμά του αλλά μετά την αποδοχή της δικαστικής προσφυγής επέστρεψε από το Σεπτέμβριο του 2021 στα καθήκοντά του. (Δείτε εδώ τα ρεπορτάζ και το ιστορικό της υπόθεσης)

Μεγάλη η ψυχική φθορά που έχω υποστεί – Μου οφείλουν μία συγγνώμη

Όπως δήλωσε ο κ. Χασάν Ογλού Φερτούν στο xanthipost.gr “… μου οφείλουν μία συγγνώμη όλοι αυτοί που βιάστηκαν και ερμήνευσαν τους νόμους με το δικό τους σκεπτικό..”.

Θα συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου – Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει την πολιτική μου πορεία

Στα πλαίσια των δηλώσεών του ο κ. Χασάν Ογλού υποστήριξε πως πιστεύει ότι προσφέρει το καλύτερο δυνατό στην κοινωνία που ζει και εκπροσωπεί και τόνισε πως θα συνεχίσει το έργο του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.

“Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει την πολιτική μου πορεία, μόνο οι πολίτες που με εκλέγουν . Εάν κάποια στιγμή αυτοί οι πολίτες δεν μου δώσουν την εντολή, μόνο τότε θα σταματήσω..” κατέληξε ο κ. Χασάν Ογλού Φερτούν

Σχετικά Άρθρα