Κοινωνία Τελευταία Νέα

Συγχαρητήρια στην Διευθύντρια της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Ξάνθης  κ. Δέσποινα Σταμπουλή

          Ο τόπος και η Ελληνική Κοινωνία έχουν ανάγκη  να υπάρχουν μέσα στην καθημερινότητα τους άτομα που  έχουν δείξει ότι παράγουν σπουδαίο έργο. Άτομα που έχουν επάξια σημαντικές θέσεις που αποσκοπούν στο να δίνουν λύσεις στα προβλήματα του Έλληνα Πολίτη . Ένας τέτοιος άνθρωπος με ποιότητα, ουσία , και με μεγάλο έργο είναι η Διευθύντρια της Οφθαλμολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο της Ξάνθης η κ. Δέσποινα Σταμπουλή.

Μία πολύ καλή Γιατρός που κάθε μέρα , κάθε ώρα , και κάθε στιγμή σκύβει με σεβασμό στο να κάνει το καλύτερο για όλους τους ασθενείς της. Δεν το λέω μόνο εγώ το λέει ολόκληρη η Τοπική Κοινωνία της Ξάνθης  και το λέει γιατί το βιώνει κάθε ώρα και κάθε στιγμή στην κάθε προσωπική επαφή που έχουν με τη συγκεκριμένη Γιατρό . Το Σύστημα Υγείας , η Ελληνική Πολιτεία , η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης πρέπει να νιώθουν πολύ τυχεροί γιατί στις μέρες μας υπάρχουν τέτοια άτομα που πραγματικά παράγουν έργο , που πραγματικά αγαπάνε αυτό που κάνουν κάτι που σήμερα είναι σπάνιο.

               Για όλους εμάς είναι η ελπίδα , μία ελπίδα που θέλουμε να την έχουμε και να την  βιώνουμε κάθε μέρα και κάθε στιγμή. Ελπίδα ότι υπάρχει μία σημαντική επιστήμων που δίνει τα πάντα για τους Κατοίκους της Περιοχής , δίνει τα πάντα για τον κάθε ασθενή της , δίνει τη ζωή και την ελπίδα μέσα από την δική της επιστήμη. Ο πλούτος της κάθε Ελληνικής Κοινωνίας είναι όταν μέσα σε αυτήν υπάρχουν τέτοια άτομα. Κυρία Δέσποινα Σταμπουλή νιώθω πολύ τυχερός που σας γνωρίζω και σας θαυμάζω για το πολύ σπουδαίο έργο σας . Συγχαρητήρια γιατί έχετε κερδίσει επάξια τον τίτλο του σωστού Γιατρού , και όπου μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά .

Η Τοπική Κοινωνία πρέπει να έχει σωστά αντανακλαστικά και να στηρίζει τέτοια άτομα όταν κατεβαίνουν στον πολιτικό στίβο ,γιατί από τέτοια άτομα κερδίζει ο Τόπος και ο κάθε Έλληνας Πολίτης .

                                         Με  εκτίμηση

Πρώην Πρόεδρος Τοπικής Νέας Δημοκρατίας Δήμου Ορεινού

                        Αλέξανδρος Μουστακίδης

Σχετικά Άρθρα