Ροδόπη Τελευταία Νέα

Ο Όττο Ρεχάγκελ και οι αστέρες του 2004 τιμήθηκαν στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής (foto)

Του Ανδρέα Αγελαρίδη-xronos.gr

Η Κομοτηνή υποδέχθηκε τους πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές του 2004 και την εμφάνισή τους στην πόλη μας έκαναν ο Καραγκούνης, ο Χαριστέας, ο Φύσσας, ο Καφές και άλλοι. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο μεγάλος προπονητής της Εθνικής ομάδας που οδήγησε την Ελλάδα στην κατάκτηση του Euro 2004 o Όττο Ρεχάγκελ που σε μια τελετή λαμπρή και με την παρουσία εκατοντάδων θεατών έγινε επίτιμος διδάκτορας του ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ.

Η αναγόρευση του κου Ρεχάγκελ σε επίτιμου διδάκτορα έγινε στα πλαίσια του 30ου Διεθνούς Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή και το κεντρικό αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ να είναι γεμάτο κόσμο σήμερα 20/05 το βράδυ. Όλοι οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων ήταν εκεί, ενώ οι αστέρες της τότε Εθνικής Ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004 καταχειροκροτήθηκαν από όλους. Οι πρυτανικές αρχές του ΔΠΘ ήταν σύσσωμες εκεί, ενώ μετά την τελετή αναγόρευσης, ο Όττο Ρεχάγκελ πραγματοποίησε ομιλία.

Για άλλη μια φορά δεν έλειπαν τα “τελετουργικά” του ΤΕΦΑΑ με φοιτήτριες με εντυπωσιακά “χορευτικά” να καλωσορίζουν τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2004. 

Να σημειωθεί ότι στην πόλη μας βρίσκεται και το τρόπαιο του Euro το οποίο βρισκόταν στην κεντρική σκηνή του αμφιθεάτρου και αύριο το πρωί θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, ώστε όποιος θέλει να φωτογραφηθεί μαζί του.

Σχετικά Άρθρα