Κοινωνία Τελευταία Νέα

Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λυκοδρομίου Ξάνθης (το 4ήμερο πρόγραμμα)

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ιερού ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Λυκοδρόμιου Ξάνθης σας προσκαλεί στο τετραήμερο εορτασμό της ενορίας  σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 στις 7 το απόγευμα στα Προπύλαια του ιερού ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης θα πραγματοποιηθεί υποδοχή της θαυματουργού ιεράς εικόνας της Παναγίας της Γιάτρισσας και του ιερού λειψάνου του Αγίου Νικηφόρου του λεπρού από το Λουτράκι της Κορίνθου.

Το πρωί της Παρασκευής 20 Μαΐου 2022 στις 7:30 το πρωί θα τελεστεί όρθρος και θεία λειτουργία και το ιερό μνημόσυνο των αείμνηστων ιερέων επιτροπών και κτητόρων της ενορίας. Το απόγευμα της Παρασκευής στις 7 η ώρα θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Αμορίου κ. Νικηφόρου (Οικουμενικό Πατριαρχείο) και του οικείου Ποιμενάρχου κ.κ. Παντελεήμονος. Θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι.

Το Σάββατο 21 Μαΐου 2022  από τις 7 έως τις 10:30 το πρωί θα τελεστεί όρθρος και πανηγυρική αρχιερατική θεία λειτουργία ιερουργούντος του Θεοφυλάστατου επισκόπου Αμορίου κ. Νικηφόρου.

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 και ώρα 11:30 το πρωί μετά την θεία λειτουργία, στην αυλή του ιερού ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Λυκοδρόμιο της Ξάνθης θα λάβει χώρα εκδήλωση για τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής καταστροφής από τον σύλλογο Μικρασιατών Νικομήδειας Κιζδερβενιώτες.

Σχετικά Άρθρα