Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Τσέπελης – Σταματιάδης έκαναν οριζόντια μείωση στα τροφεία των Παιδικών Σταθμών -35% με παράλληλη απαλλαγή για τους πολύτεκνους (Ουσιαστική στήριξη στον οικογενειακό προϋπολογισμό των Ξανθιωτών )

Με πολιτική πρωτοβουλία του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και εισήγηση του προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Σταμάτη Σταματιάδη η οποία εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ από όλα τα μέλη του ΔΣ στις 9 Μαΐου 2022 αποφασίσθηκε ΟΡΙΖΩΝΤΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΡΟΦΕΙΩΝ – 35% για όλα τα παιδιά των παιδικών σταθμών και απαλλαγή για τις πολύτεκνες οικογένειες.

Όπως μας είπε ο πρόεδρος του ΚΚΠΑ κ. Σταμάτης Σταματιάδης αποφασίσθηκε να γίνουν αυτές οι γενεές μειώσεις στα τροφεία γιατί “Αντιλαμβανόμαστε τα τεράστιά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας και αφού μελετήσαμε καλά την τρέχουσα οικονομική κατάσταση του Νομικού Προσώπου το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του μετακυλούμε αυτήν την καλή του κατάσταση στην κοινωνία”.

Πραγματικά πρόκειται για μια πολύ σημαντική απόφαση του Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη που μπόρεσε να γίνει υλοποιήσιμη μετά από τις παρεμβάσεις του προέδρου του ΚΚΠΑ Σταμάτη Σταματιάδη στο Νομικό Πρόσωπο και το γενικότερο οικονομικό συμμάζεμα που γίνεται τον τελευταίο καιρό.

Αξίζουν συγχαρητήρια και στους δυο.

Σχετικά Άρθρα