Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Υποχρεωτική από τον υπαλληλικό κώδικα η δέσμευση πίστωσης για την Σοφία Ψωμά, αν και η Γ.Γ. δεν θα λάβει χρήματα από τον Δήμο Ξάνθης…

Όσοι κοιμούνται και ξυπνάνε με μοναδικό τους στόχο να καταστρέψουν πολιτικά τον Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη και να τον εμποδίσουν να διοικήσει τον Δήμο Ξάνθης, μιας και οι ίδιοι φαίνεται να «μην τιμάνε τα παντελόνια τους» στράφηκαν τώρα και στην υπάλληλο του Δήμου Ξάνθης Γενική Γραμματέα – Οικονομολόγο Σοφία Ψωμά, για να την συκοφαντήσουν λέγοντας ψευδός ότι πληρώθηκε από τον Δήμο για να συμμετάσχει στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας!!!

Παρουσίασαν μάλιστα και μια δέσμευση πίστωσης, η οποία εκδίδεται υποχρεωτικά από τις υπηρεσίες του Δήμου με βάση τον υπαλληλικό κώδικα και εκδόθηκε διότι η κα Ψωμά θα απουσίαζε προγραμματισμένα την Παρασκευή από την εργασία της με προορισμό την Αθήνα όπου πραγματοποίησε επαφές για θέματα Αναπτυξιακών Προγραμμάτων που τρέχουν στην Δήμο μας, θέματα του Υπουργείου Εσωτερικών αλλά και είχε τις τελικές επαφές για την διεκπεραίωση του Συνεδρίου των Γενικών Γραμματέων που θα γίνει από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή στην πόλη μας. Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και όλα τα άλλα είναι μπαρούφες μόνο και μόνο για εντυπωσιασμό.

Παράλληλα η Γ.Γ. του Δήμου συμμετείχε και στις εργασίες του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και γι αυτό έκατσε στην Αθήνα μια ακόμη ημέρα όπου δέχθηκε την πρόκληση και κατέθεσε υποψηφιότητα καταφέρνοντας να εκλεγεί μάλιστα στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος της ΝΔ. (Τέλος διευκρινίζουμε ότι η Γενική Γραμματέας του δήμου μας αν και δικαιούται της ημερήσιας αποζημίωσης της Παρασκευής, με δική της πρωτοβουλία δεν θα λάβει χρήματα από τον Δήμο Ξάνθης για αυτό το ταξίδι).

Σχετικά Άρθρα