Κοινωνία Τελευταία Νέα

Γ.Παπαχρόνης: Την Τετάρτη ο Ραδιομαραθώνιος Αγάπης για το Γηροκομείο-Συγκινούν για μια ακόμη φορά οι Ξανθιώτες εθελοντές (ηχητικό)

 Το Γηροκομείο Ξάνθης «Μέγας Βασίλειος» στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειάς του για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε κοινωνικά θέματα,  διοργανώνει για 11η συνεχή χρονιά  τον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης και προσφοράς για την ενίσχυση του Γηροκομείου,  την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 από 9:00 έως 17:00, ώστε η παλιότερη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων του Νομού μας να συνεχίσει να λειτουργεί, να επεκτείνεται και να αντιμετωπίζει με σθένος όλα τα προβλήματα  που ανακύπτουν.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ του Γηροκομείου κ. Γιάννης Παπαχρόνης κάλεσε, μέσα από την ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, τους συμπολίτες /σες, όπως και τους συλλόγους, σωματεία και φορείς της Ξάνθης να στηρίξουν και μέσω του ραδιομαραθωνίου, το κοινωνικό ίδρυμα με τα  57 έτη ιστορίας και κοινωνικής προσφοράς: « οι εθελοντές μας από τις 10:00 το πρωί θα βρίσκονται στην πλατεία και την αγορά της Ξάνθης, προκειμένου να δέχονται τις προσφορές όσων επιθυμούν να στηρίξουν το ίδρυμα. Θερμή παράκληση, ακόμη και αν κάποιος δεν δύναται ή δεν θέλει να συνδράμει, να φέρεται με ευγένεια, όπως με ευγένεια ενημερώνουν και οι εθελοντές.

Να σημειώσουμε ότι ήδη ήρθαν πολλοί συμπολίτες να συνεισφέρουν ως εθελοντές. Όμως αν επιθυμούν να έρθουν κι άλλοι, μπορούν μέχρι αύριο να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο του Γηροκομείου ή και στη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ζήσαμε συγκινητικές στιγμές με τους εθελοντές μας… Κάποιοι ζήτησαν μέχρι και άδεια από τη δουλειά τους για να είναι μαζί μας…», τονίζει.

Φέτος το μεράκι και η αγάπη των ανθρώπων του ιδρύματος , αλλά και συμπολιτών μας , τους οδήγησαν να οργανώσουν όμορφες δράσεις, γνωστοποιεί ο κ. Παπαχρόνης: ‘κατά την διάρκεια του ραδιομαραθωνίου  στην Κεντρική πλατεία ο κόσμος θα μπορεί  να βγαίνει φωτογραφίες στο σταντ των παππούδων σε μια δημιουργία της εικαστικού  και εργαζόμενης του Γηροκομείου Ξάνθης κας Φίφης Χατζηστόικου, ενώ επίσης  στην κεντρική πλατεία 12.00 με 14.00 θα έχει ζωντανή μουσική με Ξανθιώτες καλλιτέχνες, με την επιμέλεια του Δημήτρη Λεβάκη.

Υπενθυμίζουμε τους τραπεζικούς λογαριασμούς του ιδρύματος: 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ «Φορέας Διαχείρισης του Γηροκομείου Ξάνθης»

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5358-076425-710

IBAN: GR08 0172 3580 0053 5807 6425 710

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι φέτος οι ίδιοι οι τρόφιμοι μιλούν στα σποτάκια που διαφημίζουν το ραδιομαραθώνιο της αγάπης, στέλνοντας το μήνυμα τους προς όλες και όλους μας.

Ακούστε τον κ. Γιάννη Παπαχρόνη:

Σχετικά Άρθρα