Δράμα Τελευταία Νέα

Πέθανε ξαφνικά στα 56 του χρόνια, ο Κώστας Κινατζίδης

Σαν κεραυνός έπεσε χθες το βράδυ στην κοινωνία της Δράμας, η είδηση του θανάτου του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Κώστα Κινατζίδη. Ο επί σειρά ετών αυτοδιοικητικός παράγοντας, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, από ανακοπή καρδιάς.

Ο Κώστας Κινατζίδης, υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με τα κοινά το 2010, όταν εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Προσοτσάνης (2011-2014).

Το 2014 εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη “Περιφερειακή Αναγέννηση” και διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος ΑΜΘ. Ήταν εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις εκλογές του 2019, αλλά δεν εξελέγη.

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος δήλωσε:

Είμαι συντετριμμένος από τον απροσδόκητο χαμό του Κώστα Κινατζίδη, πρώην περιφερειακού συμβούλου Δράμας και Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειάς μας.

Ο Κώστας υπήρξε από τους πιο στενούς μου συνεργάτες και δώσαμε μαζί αγώνες δύσκολους. Πάνω από όλα όμως ήταν φίλος μου. Ένας ειλικρινής και έμπιστος φίλος, που τον διέκρινε το θάρρος και η ανιδιοτέλεια.

Τον αποχαιρετώ με μεγάλη θλίψη. Ήταν νέος και είχε ακόμα πολλά να προσφέρει στον τόπο και στους δικούς του ανθρώπους. Κρίμα.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Σχετικά Άρθρα