Δράμα Τελευταία Νέα

Συνελήφθησαν στην Δράμα 2 ημεδαποί κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθησαν χθες (26-4-2022) το βράδυ, στην Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας, δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων.  

Ειδικότερα, χθες το βράδυστηΔράμα, οι δράστες,έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων όπου βρισκόταν η ιδιοκτήτρια – ημεδαπή  και με την απειλή όπλουκαι ενός μπαστουνιού(μπέιζμπολ)ζήτησαν να τους παραδώσειχρήματα. Στη συνέχεια, η παθούσα άρχισε να καλεί σε βοήθειακαι να τους απωθεί με τη βοήθεια συγγενικού της προσώπου, ενώ οι δράστες επιβιβάστηκαν στο όχημα τους και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να αφαιρέσουν οτιδήποτε από το πρατήριο.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν οι δράστες βρέθηκαν δύο πλαστικά πιστόλια, ένα ξύλινο μπαστούνιμπέιζμπολ, γάντια, χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα ως μέσο τέλεσης της παραπάνω αξιόποινης πράξης.

Οι συλληφθέντεςθα οδηγηθούνστον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργείτο Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Σχετικά Άρθρα