ΑθλητικάΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Ο Ξανθιώτης αθλητής Νίκος Ιωσηφίδης πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που θα διεξαχθούν στη Βραζιλία (Βίντεο + Φωτογραφίες)

Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη των 24ων Ολυμπιακών Αγώνων Κωφών, που θα φιλοξενηθούν  στην Caxias Do Sul, στη Βραζιλία (1-15 Μάϊου)

Ο παλαιστικός σύλλογος Ξάνθης «Ολυμπιακή Φλόγα» με τον αθλητή της Νίκο Ιωσηφίδη θα συμμετέχει  στους  ολυμπιακούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στη Βραζιλία. Στο πλευρό του παλαιστή και όλων των αθλητών του συλλόγου  βρίσκεται πάντα ο προπονητής τους Θεόδωρος Ηλιάδης. Οι προπονήσεις είναι καθημερινές με στόχο την κατάκτηση ενός ολυμπιακού μεταλλίου. 

Νίκος Ιωσηφίδης  – Ένας αθλητής που έχει θέσει υψηλούς στόχους – Με σκληρή δουλειά, αυτοπεποίθηση καθώς  και ηθική αλλά και ψυχολογική στήριξη θα προσπαθήσει  να κατακτήσει την κορυφή

Ο αθλητής Νίκος Ιωσηφίδης προετοιμάζεται πυρετωδώς και προπονείται καθημερινά για τους 24ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που θα διεξαχθούν στη Βραζιλία  από την 1η έως και την 15η Μαΐου. Ο Νίκος Ιωσηφίδης  ευχαριστεί  θερμά την ομάδα του και τον προπονητή του για την στήριξή  τους στον στόχο που έχει θέσει να κατακτήσει μία θέση στο βάθρο.

Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Πρόεδρος Συλλόγου «Ολυμπιακή Φλόγα»  : Τα τελευταία τρία χρόνια γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια  με τους νέους μας αθλητές  να πετύχουμε υψηλούς στόχους και σε πανελλήνιο και σε παγκόσμιο επίπεδο

Όπως υποστήριξε ο κ. Τριανταφυλλίδης , καταβάλλεται  μία  τεράστια προσπάθεια για να μάθουν  οι νέοι της πόλης μας την αξία του αθλήματος της πάλης διότι πρόκειται για το παλαιότερο άθλημα στον κόσμο που γυμνάζει τους νέους, σωματικά και πνευματικά. Ο κ. Τριανταφυλλίδης αναφέρθηκε παράλληλα και στην μεγάλη προσπάθεια του προπονητή κ. Ηλιάδη  και του αθλητή του συλλόγου Νίκου Ιωσηφίδη  για να καταφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που θα διεξαχθούν στη Βραζιλία.   

Θεόδωρος Ηλιάδης, προπονητής της Ολυμπιακής Φλόγας  Ξάνθης :  Ο Νίκος Ιωσηφίδης είναι έτοιμος να διεκδικήσει ένα μετάλλιο!

Κάνοντας μια ιστορική αναδρομή ο προπονητής του Συλλόγου κ. Θεόδωρος Ηλιάδης μίλησε για τον σύλλογο «Ολυμπιακή Φλόγα»  και όπως δήλωσε ιδρύθηκε  το 1985 και μετά από ένα χρόνο έφερε πανελλήνιες επιτυχίες με τους άξιους αθλητές του. Οι διακρίσεις πολλές (5η και 7η θέση στον κόσμο) και σε παγκόσμιο επίπεδο και σε ευρωπαϊκό και σε πανελλήνιο.

Όπως εξήγησε ο κ. Ηλιάδης πρώτος στόχος του συλλόγου είναι να μεταλαμπαδεύσουν στους νέους αθλητές τους τις αξίες της άθλησης και του ευ αγωνιζεσθαι .

Μίλησε και για τον μεγάλο αθλητή του Συλλόγου Νίκο Ιωσηφίδη και  αναφέρθηκε στις διακρίσεις που έφερε ενώ τόνισε πως είναι έτοιμος να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στους 24ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών στη Βραζιλία.

Τέλος ο κ. Ηλιάδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει  θερμά τη δημοτική αρχή για την στήριξή της και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Ξάνθης κ. Στέφανο Ιγιαννίδη γιατί βοηθά συνεχώς και βρίσκεται στο πλευρό των του συλλόγου και των αθλητών.  

Στέφανος   Ιγιαννίδης, Αντιδήμαρχος Ξάνθης και πρώην αθλητής πάλης  : Ο Σύλλογος είναι ακόμη ζωντανός και βγάζει πρωταθλητές!

Ο νυν Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Στέφανος Ιγιαννίδης, πρώην αθλητής πάλης και  μέλος του συλλόγου,  μίλησε στο xanthipost.gr και εξήγησε πως  από  το 1992 συμμετείχε  επί 10 χρόνια σε αγώνες και έκανε  πρωταθλητισμό στις κατηγορίες παίδων και εφήβων. Ο κ. Ιγιαννίδης εμφανίστηκε ιδιαιτέρα ικανοποιημένος και χαρούμενος  και όπως σημείωσε ο σύλλογος μετά από τόσα  χρόνια επιτυχημένης πορείας είναι ακόμη ζωντανός και βγάζει πρωταθλητές . Παράλληλα πρόσθεσε πως ο πρόεδρος του συλλόγου είναι παλιός του συναθλητής και πρωταθλητής και είναι πολύ ευχάριστο να βλέπει νέα παιδιά να ασχολούνται με αυτό το άθλημα. Τέλος από τη θέση του Αντιδημάρχου ο κ. Ιγιαννίδης ευχαριστεί και τη δημοτική αρχή και όλους τους συνεργάτες του που στηρίζουν αθλητικές διοργανώσεις υψηλού επιπέδου. 

Γιώργος Ντολμαζιάν, αθλητής της Ολυμπιακής Φλόγας  : Χαίρομαι που είμαι σε αυτό το σύλλογο και θέλω να ακολουθήσω αυτό το άθλημα για όλη μου τη ζωή

Ο αθλητής της πάλης  Γιώργος Ντολμαζιάν  μίλησε στο xanthipost.gr για τη στήριξη από την Ομοσπονδία που, όπως υποστήριξε, δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν είναι η αναμενόμενη ενώ αναφέρθηκε και στις διακρίσεις του αφού κατέκτησε την  3η θέση στην κατηγορία των αντρών και  δυο φορές την 2η θέση στην κατηγορία των έφηβων. 

Μιχάλης Ελευθεράκης καθηγητής Φυσικής και αθλητής πάλης : Δεν είμαι παλιός αθλητής και δυστυχώς άργησα να ανακαλύψω τον φανταστικό κόσμο της πάλης!

Όπως δήλωσε ο κ. Μιχάλης Ελευθεράκης στο xanthipost.gr , στόχος του από τη θέση του αθλητή αλλά και του εκπαιδευτικού  είναι να μεταφέρει στους νέους το μήνυμα πως η πάλη αξίζει ιδιαίτερα σαν άθλημα.  Παράλληλα πρόσθεσε πως  πρέπει να γίνονται επισκέψεις και ενημερώσεις στα σχολεία για το άθλημα της πάλης  γιατί όπως εξήγησε είναι ένα ευγενές  και παρεξηγημένο άθλημα. Τέλος σημείωσε  πως  είναι  κοντά στα παιδιά και λόγω της εργασίας  του και προσπαθεί να τους μεταδώσει τις αξίες της άθλησης και του ευ αγωνίζεσθαι.

Σχετικά Άρθρα