Συλλογή τροφίμων και ειδών ατομικής υγιεινής σε ευπαθείς και οικονομικά ασθενέστερες πληθυσμιακές ομάδες του Ν. Ξάνθης από το Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των συμπολιτών μας, με την ευκαιρία των εορτών του «Πάσχα» και του «Ραμαζανιού» ξεκίνησε την διαδικασία συλλογής τροφίμων και ειδών ατομικής υγιεινής, με κύριο μέλημα και σκοπό κάλυψη των βασικών τους αναγκών.
Για τον λόγο αυτό, ήδη βρίσκονται στα πολυκαταστήματα της πόλης μας συγκεκριμένα «καλάθια» του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ξάνθης, έτσι ώστε να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα τρόφιμα και είδη υγιεινής.
Σας καλούμε λοιπόν να βοηθήσετε το έργο μας, προσφέροντας τρόφιμα, όπως (γάλα, λάδι, όσπρια, ζυμαρικά, κ.α.), είδη ατομικής υγιεινής κ.α., τα οποία θα διατεθούν σε ευπαθείς και οικονομικά ασθενέστερες
πληθυσμιακές ομάδες του Ν. Ξάνθης τόσο την περίοδο των εορτών του «Πάσχα» όσο και την περίοδο του «Ραμαζανιού».
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, που τόσα χρόνια στέκεστε έμπρακτα αρωγοί και συμπαραστάτες στο Ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης.
Σχετικά Άρθρα
Αναβάθμιση του συστήματος φωτισμού με την εγκατάσταση νέων, υπερσύγχρονων φωτιστικών σωμάτων LED στα Δημοτικά Γήπεδα του Δήμου Αβδήρων
Πολύτιμο δώρο στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης: Τεμάχιο του λίθου από το Θεομητορικό Μνήμα της Παναγίας στον Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου
Οδική ασφάλεια και αναβάθμιση υποδομών στο επίκεντρο των παρεμβάσεων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στη Ροδόπη-Αυτοψία Τοψίδη σε υπό εκτέλεση έργα
Click to comment




