ΛάσπηΤελευταία Νέα

Ο Τσιτιρίδης έστειλε εξώδικο στην XanthiNews την ώρα που οι δικοί του συνεργάτες τον καταδικάζουν για την καταστροφή του μουσουλμανικού νεκροταφείου!!!! (Σε αυτούς δεν είπε κουβέντα)

Με αφορμή το εξώδικο που μου έστειλε ο κ. Γιώργος Τσιτιρίδης ως Δήμαρχος Αβδήρων του θυμήζω την δημόσια δήλωση δύο στελεχών του (μειονοτικών) και τι είπαν για την βεβήλωση του μουσουλμανικού νεκροταφείου του Πετεινού… Πιστεύω σε αυτούς δεν θα έστειλε εξώδικο μιας και τους έχει ανάγκη για τις εκλογές…

Καταγράφουμε λοιπόν την 23/03/2022

Χοντρό «άδειασμα» στον Γ. Τσιτιρίδη από στενότατο συνεργάτη του και από αντιδήμαρχό του… (Έβγαλαν ανακοίνωση καταδίκης για την καταστροφή του νεκροταφείου στον Πετεινό).

Ο πρώην δήμαρχος Σελέρου Ιντζέ Μεμέτ Μπηρόλ που είναι μάλιστα και έμμισθος ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Αβδήρων κ. Γιώργου Τσιτιρίδη και ο αντιδήμαρχος Αβδήρων Kadri Demir καταδίκασαν σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 την επίθεση στο «τουρκικό νεκροταφείο» όπως το αποκάλεσαν στο χωριό «Horozlu» όπως αποκαλούν τον Πετεινό.

Ο κ. Ιντζέ Μεμέτ Μπηρόλ και ο κ. Ντεμίρ ζήτησαν να αποκατασταθεί η καταστροφή που έγινε στο νεκροταφείο σε δήλωση που έστειλαν στον τοπικό Τύπο.

Η δήλωση των δύο στενών συνεργατών του Δημάρχου που αδειάζουν στην ουσία τον αρχηγό τους: «Καταδικάζουμε έντονα την καταστροφή που προκλήθηκε στο ιστορικό μουσουλμανικό τουρκικό νεκροταφείο στο χωριό Horozlu. Ελπίζουμε ότι η ζημιά που έγινε θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό και να μην ξανασυμβούν τέτοια περιστατικά στην περιοχή μας».

Σχετικά Άρθρα