Κοινωνία Τελευταία Νέα

Δήμος Τοπείρου: Πρόσληψη  2 ατόμων τετράμηνης απασχόλησης στην Υπηρεσία Καθαριότητας

Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων από Τρίτη 12-04-2022 έως Δευτέρα 18-04-2022 – Γραφείο Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Τοπείρου, Εύλαλο Ξάνθης

Ο Δήμος Τοπείρου ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού τετράμηνης απασχόλησης και ειδικότερα δύο (2) ατόμων για αντιμετώπιση κατεπειγουσών-πρόσκαιρων αναγκών προς κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας ως εξής:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧ.ΕΡΓΟΥ2 (δύο)α) Άδεια Βοηθού Χειριστή Μηχανημάτων Έργου 1ης,2ης,3ης,4ης,5ης,6ης,7ης,8ης, ειδικότητας του Π.Δ. 113/2012 και
β) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου ερασιτεχνική ή επαγγελματική, και
γ) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημερδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής ανεξαρτήτως ειδικότητας
Τέσσερις (4) μήνες

Γενικά προσόντα πρόσληψης

-Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

-να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (δηλ. να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα)

-να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται   για   τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/2007.

-να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων των ανωτέρω θέσεων.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά :

Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.

Υπεύθυνη Δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/2007 και ότι τους προηγούμενους 12 μήνες δεν έχουν εργαστεί σε φορείς του Δημοσίου τομέα όπως αυτοί ορίζονται στο άρθρο 1 του Ν.3812/2009 και δεν έχουν κώλυμα πρόσληψης με δίμηνη σύμβαση σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ.2 του Ν.2190/1994.

Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης.

Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.

Φωτοτυπία βιβλιαρίου τραπεζικού λογαριασμού.

Βεβαίωση για αριθμό ΑΦΜ και ΑΜΚΑ.

Βεβαίωση Αριθμού Μητρώου Ασφαλισμένου ΙΚΑ (ΑΜΑ).

Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά στο Γραφείο Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Τοπείρου, Ταχ. Δ/νση: 67200 Εύλαλο Ξάνθης, μέσα σε προθεσμία πέντε ( 5 ) εργασίμων ημερών και συγκεκριμένα από Τρίτη 12-04-2022 έως Δευτέρα 18-04-2022 στoν αρμόδιoυπάλληλο Κιοσσέ Ιωάννη, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες

Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα για ενημέρωση των ενδιαφερομένων καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Δείτε εδώ

Σχετικά Άρθρα