Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Ο Σταυρακάρας δεν πρόσεξε και έχασε από τη Φένια Τσαγκάλα (Ο Σάββας Μελισσόπουλος σε ρόλο «εκλογομάγειρα»)

Σημαντικό πλήγμα στο εσωτερικό του συνδυασμού «Ξάνθη για Όλους» σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, με αφορμή την εκλογή Αντιπροέδρου στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης.

Η «επίσημη πρώτη» του «συνδυασμού των 4άρων», που υποτίθεται ότι θα είχαν ρόλο ρυθμιστή των διαδικασιών μέσα στο δημοτικό συμβούλιο όχι μόνον δεν απέδωσε καρπούς, αντίθετα μάλιστα  προκάλεσε ένα «βαθύ ρήγμα» μεταξύ του επικεφαλής του (πρώτου τη τάξει των «4άρων»)  με τον επίλεκτο δημοτικό σύμβουλό του, Παναγιώτη Σταυρακάρα.

Ο Σάββας Μελισσόπουλος σε ρόλο εκλογομάγειρα και ο Πασχάλης Λύρατζης  ως  «Sous Chef» ,( αφού  αυτός τουλάχιστον  ήξερε ότι τα δικά του «κουκιά» για τη θέση δεν έβγαιναν).  

Στην ουσία, το μόνο που κατάφεραν όλοι μαζί ήταν να εκθέσουν τον δημοτικό σύμβουλο κ. Παναγιώτη Σταυρκάρα, αφού δε φρόντισαν να διασφαλίσουν τις συνθήκες εκλογής του -κάτι που δε θα ήταν και πολύ δύσκολο, εάν, φυσικά, επιδείκνυαν μια σχετική σοβαρότητα.

Ο κ. Μελισσόπουλος, στην μεγάλη του προσπάθεια  να… διεισδύσει με κάθε τρόπο  στη διοίκηση του Δήμου,  είδε ως μια καλή ευκαιρία τη θέση του Κέντρου Πολιτισμού…

Θύμα αυτής της επιπολαιότητας της στιγμής υπήρξε ο κ. Σταυρακάρας, που έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον επικεφαλής της παράταξης, αλλά και την πρόθεση να ενισχύσει με τη συμμετοχή του, τον συνδυασμό, βρέθηκε, τελικά, εκτεθειμένος εξαιτίας των άτεχνων χειρισμών του κ. Μελισσόπουλου.

Τελικά στην ψηφοφορία μεταξύ Φένιας Τσαγκάλα – Αχταρίδου και Παναγιώτη Σταυρακάρα που ήρθε 19-19 επικράτησε η Φένια μιας και είχε και την ψήφο του προέδρου Γιάννη Μπούτου που στην προκειμένη περίπτωση μετρά διπλή.

Ο σοβαρός, αξιόπιστος και χαμηλών τόνων Παναγιώτης Σταυρακάρας, σίγουρα δεν άξιζε μια τέτοια συμπεριφορά!!!

Σχετικά Άρθρα