ΑθλητικάΤελευταία Νέα

Με επιτυχία η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Ξάνθης 2022 στο Λιμνίο Ξάνθης (Φωτογραφίες – video και αποτελέσματα)

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης διοργάνωσε, στο χώρο στάθμευσης μπροστά από το κολυμβητήριο Ξάνθης, την Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Super Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Ξάνθης 2022”. O αγώνας μετρούσε στο Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος 2022.

Στον αγώνα συμμετείχαν αγωνιζόμενοι από όλη την Βόρειο Ελλάδα και συγκεκριμένα, από τα σωματεία 11 από τον Ο.Φ.Α..Αλεξανδρούπολης, 9 από την Α.ΛΕ.Ξάνθης, 8 από τον Ο.Φ.Α.Δράμας, 5 από το 4Χ4 Έβρου, 2 από τον Α.Ο.Θεσσαλονίκης και 1 αθλητής από τα Α.Λ.Πτολεμαΐδας.

Από τις θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές στις 3 κλάσεις του αγώνα ανέδειξαν ως 1ο Βαθμολογικά το σωματείο του Ο.Φ.Α..Αλεξανδρούπολης.

Όσοι επιθυμών να δουν τα αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα μπορούν να τα πάρουν από το FB: https://el-gr.facebook.com/autolesxi.xanthis/ ή το site του συλλόγου: www.alexanthis.gr

                                                                                                Η Οργανωτική Επιτροπή

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης κήρυξε την έναρξη των αγώνων δεξιοτεχνίας και κατέβασε την καρό σημαία

Όπως δήλωσε ο κ. Τσέπελης  η διοργάνωση ήταν μία καλή ευκαιρία για να βγουν οι Ξανθιώτες από τα σπίτια τους και από την απομόνωση που έζησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της πανδημίας και φυσικά  να απολαύσουν το ιδιαίτερο  θέαμα.

Σχετικά Άρθρα