ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

54χρονη γυναίκα από τον Δαφνώνα τραυματίσθηκε σοβαρά από γεωργικό μηχάνημα

Σοβαρό ατύχημα είχε σήμερα το μεσημέρι 54χρόνη γυναίκα κάτοικος του χωριού Δαφνώνα Ξάνθης όταν πραγματοποιούσε μαζί με τον σύζυγό της γεωργικές εργασίες

Για κάποιον λόγο έχασε την ισορροπία της και μπλέχτηκαν τα πόδια της στην φρέζα που χρησιμοποιούσαν για να καλλιεργήσουν την γη με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η γυναίκα χρειάστηκε να κάνει 3 χειρουργεία για να σώσει τα πόδια της και τα πρώτα δύο εικοσιτετράωρα είναι κρίσιμα για την έκβαση της υγείας της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το ασθενοφόρο έκανε αρκετή ώρα να φτάσει στην περιοχή του ατυχήματος με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή της γυναίκας από την ακατάσχετη αιμορραγία. Η γυναίκα ήταν τυχερή μιας και στο σημείο μετέβη ο γιατρός του κέντρου υγείας που τις έδωσε τις πρώτες βοήθειες έως ότου έρθει το ασθενοφόρο.

Ευχόμαστε περαστικά στην 54χρονη και γρήγορη ανάρρωση και καθίσταται πλέον ανάγκη να δουν υπεύθυνοι στην περιοχή ώστε να υπάρχει άμεσα διαθέσιμο ασθενοφόρο μιας και η Σταυρούπολη είναι μια περιοχή περίπου 1200 μονίμων κατοίκων.

Σχετικά Άρθρα