Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Μόνο ο Τσέπελης τα μπορεί αυτά: Γέμισε με παιδικές φωνές η ανακαινισμένη παιδική χαρά της κεντρική πλατείας (βίντεο)

Μανώλης Τσέπελης: Είναι προφανής και αυτονόητη η αναγκαιότητα παροχής ασφαλών παιδικών χαρών για τα παιδιά μας – Σε εξέλιξη ακόμη 14 παιδικές χαρές στον Δήμο της  Ξάνθης που θα συμβασιοποιηθούν μέσα στον Απρίλιο του 2022

Ανακατασκευασμένη  και  με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας  και την τοποθέτηση νέων παιχνιδιών και  νέου ειδικού δαπέδου απορρόφησης κρούσης παραδόθηκε  προς χρήση η παιδική χαρά στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης για να  προσφέρει ώρες ψυχαγωγίας και ξενοιασιάς στα παιδιά της πόλης μας.

Με δωρεά της ΔΕΔΑ προς τον  Δήμο Ξάνθης η ανακατασκευή της παιδικής χαράς

Ο Δήμαρχος Ξάνθης βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης  στην πλήρως ανακατασκευασμένη παιδική χαρά της κεντρικής πλατεία  και  δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος  βλέποντας τα μικρά παιδιά να έχουν πλημυρίσει τον χώρο και να  απολαμβάνουν με ασφάλεια ώρες  χαράς, αναψυχής και διασκέδασης.

Παράλληλα ο κ. Τσέπελης ευχαρίστησε θερμά τη  ΔΕΔΑ, τον Πρόεδρό της  και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο που δείχνει το  κοινωνικό της πρόσωπο  προς όφελος των πολιτών της περιοχής μας αφού το εν λόγω έργο, προϋπολογισμού άνω των 50.000€, εντάσσεται στη δράση – δέσμευση  της ΔΕΔΑ στα πλαίσια υλοποίησης  έργων κοινωνικής ευθύνης προς τον Δήμο Ξάνθης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι συμβάλλει στη νοητική, κινητική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών. Έτσι ο χώρος της παιδικής χαράς αποκτά ιδιαίτερη σημασία και αξία ως χώρος αγωγής, καθώς αποτελεί το υλικό πλαίσιο της δραστηριότητας του παιχνιδιού.

Σχετικά Άρθρα