ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Ορκίστηκε χθες ο νέος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Χρήστος Παπαχρόνης

Ο Δήμαρχος Ξάνθης υποδέχθηκε χθες το μεσημέρι τον  κ. Χρήστο Παπαχρόνη και τον επικεφαλής της παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας» κ. Ιωάννη Παπαχρόνη καθώς και συμβούλους του συνδυασμού στο δημαρχιακό μέγαρο, όπου και πραγματοποιήθηκε η τελετή της ορκωμοσίας του.

Ο κ. Τσέπελης, αμέσως μετά το πέρας της τελετής ορκωμοσίας, συνεχάρη το νέο δημοτικό σύμβουλο και του ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα  ώστε να υπάρξει μία καλή συνεργασία προς όφελος των συνδημοτών ενώ παράλληλα πρόσθεσε «… πως είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις και μέσα από την ανταλλαγή απόψεων να προσφέρουμε τα μέγιστα προς τους συνδημότες μας..».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αγάπη για την Ξάνθη μας » κ. Ιωάννης Παπαχρόνης τόνισε μεταξύ άλλων πως η παράταξη που εκπροσωπεί «…θα συνεχίσει να κάνει αντιπολίτευση, το στυλ της αντιπολίτευσης που έχει επιλέξει η δική μας η παράταξη , με στόχο να είμαστε χρήσιμοι στην πόλη..»  ενώ  παράλληλα πρόσθεσε ότι όταν πρέπει να δίνουμε τα εύσημα,  θα τα δίνουμε και όταν πρέπει να κάνουμε τις παρατηρήσεις μας , θα τις κάνουμε.  

«…Θεωρώ ότι κάνετε αντιπολίτευση τεκμηριώνοντας την αντιπρότασή σας και αυτό είναι ό, τι  πιο ωραίο  υπάρχει  στην δημοκρατία και αυτό θέλουμε..» , κατέληξε  ο κ. Τσέπελης.  

Ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος ανέφερε

Στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Αγάπη για την Ξάνθη μας με επικεφαλής τον Παπαχρόνη Γιάννη. Τα πράγματα ήρθαν έτσι και πριν κάποιες μέρες μου έγινε κοινοποίηση πρόσκλησης για αποδοχή θέσης δημοτικού σύμβουλου. Μετά την συζήτηση με τα μέλη του συνδυασμού αποφάσισα να δεχτώ την πρόκληση και να προσπαθήσω να προσφέρω με όσες δυνάμεις έχω για το καλό της πόλης.

Σχετικά Άρθρα