Τελευταία Νέα

Με επιτυχία η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία για το Καρναβάλι (30 φωτογραφίες)

55 συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πρόσφεραν  αυτό το πολύτιμο δώρο σε εκείνους που το έχουν ανάγκη

Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαρτίου 2022 στο φουαγιέ του  δημοτικού αμφιθέατρου Ξάνθης από το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών «Η ΑΓΑΠΗ» και την κινητή μονάδα αιμοδοσίας το Γ.Ν. «Γεώργιος Παπανικολάου».

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»  κ. Ιωάννης Παπαχρόνης,  τόνισε μεταξύ άλλων πως «…Ο κόσμος έχει ανάγκη από διασκέδαση και ψυχαγωγία και θέλει επιτέλους  να επανέλθει στην κανονικότητα..» ενώ υπογράμμισε παράλληλα πως  οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή μας συνέβαλαν στην μειωμένη προσέλευση των εθελοντών.

Η εθελοντική αιμοδοσία καθιερώνεται στα πλαίσια  των ΘΛΕ  – Δεν θα αντικαθιστά την καρναβαλική παρέλαση αλλά θα υλοποιούνται παράλληλες δράσεις 

Η εθελοντική αιμοδοσία καθιερώνεται στα πλαίσια  των ΘΛΕ και του Ξανθιώτικου καρναβαλιού και  όπως υποστήριξε ο κ. Παπαχρόνης «… θα επανέλθουμε του χρόνου, όχι βέβαια την ίδια ημέρα , αλλά ήδη σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του Κέντρου Πολιτισμού και τους συμβούλους,  θα προγραμματίσουμε και  εθελοντική αιμοδοσία ώστε  το Ξανθιώτικο καρναβάλι να περνάει και τα κοινωνικά του μηνύματα, όχι μόνο στους Ξανθιώτες  αλλά και στους επισκέπτες και σε όλους τους φίλους  των ΘΛΕ.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι εξωτερικές εθελοντικές αιμοδοσίες θα συνεχισθούν μέσα στο Μάρτιο καθώς ήδη έχουν προγραμματιστεί για τις 16 του μήνα στην Σμίνθη του Δήμου Μύκης , αλλά και στις 23/3 εθελοντική αιμοδοσία με τους Xanthi Runners.

Σχετικά Άρθρα