ΚόμματαΤελευταία Νέα

Ο Βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης συγχαίρει την ΟΝΝΕΔ και την Πρόεδρό της κ. Μούρκα για τη διοργάνωση της εκδήλωσης «Μέσα από τις σκιές της πολιτισμικής μας κληρονομιάς»

Η προστασία και η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αποτελεί προτεραιότητα της παρούσας κυβέρνησης και είναι ο μόνος τρόπος να διαφυλάξουμε τις ρίζες μας καθώς και να αναδείξουμε τις μοναδικότητες της Ξάνθης

Όπως σημειώνει ο βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ κ. Σπύρος Τσιλιγγίρης μέσω ανάρτησής του «…Παρευρέθηκα με χαρά στην εκδήλωση που οργάνωσε η ΟΝΝΕΔ  Ξάνθης με θέμα «Μέσα από τις σκιές της πολιτισμικής μας κληρονομιάς» την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού κ. Γιατρομανωλάκης.

Η προστασία και η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αποτελεί προτεραιότητα της παρούσας κυβέρνησης και είναι ο μόνος τρόπος να διαφυλάξουμε τις ρίζες μας καθώς και να αναδείξουμε τις μοναδικότητες της Ξάνθης.

Θα ήθελα να συγχαρώ την ΟΝΝΕΔ Ξάνθης  και την Πρόεδρο Μούρκα Σταυρούλα για αυτήν την πρωτοβουλία που αποδεικνύει περίτρανα ότι η νέα γενιά αντιλαμβάνεται πλήρως την σημασία του πολιτισμού στις σύγχρονες κοινωνίες και δεν διστάζει να αναλάβει πρωτοβουλίες προώθησης του.

Σχετικά Άρθρα