ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Η απάντηση του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Λυκείου Ξάνθης στις μπαρούφες που ξεστόμισε δήθεν πρώην απόφοιτος της σχολής

Μετά λύπης ενημερωθήκαμε σήμερα περί ενός δημοσιεύματος που αφορά την δήθεν καταγγελία ενός δήθεν πρώην αποφοίτου της σχολής μας, που διαπίστωσε την δήθεν εγκατάλειψης των κτιρίων της και του περιβάλλοντος χώρου τους.

Προς άρση των εντυπώσεων θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ενέργειες και δράσεις που έλαβαν χώρα τα δύο τελευταία χρόνια και φανερώνουν ακριβώς το αντίθετο. Θα το αφήσουμε όμως στην κρίση αυτών που θα επισκεφτούν τη σχολή σε λίγο καιρό και θα παρακολουθήσουν στο πλήρως ανακαινισμένο αμφιθέατρο της, την εκδήλωση που ετοιμάζουμε με τους μαθητές μας για την Μικρασιατική καταστροφή.

Η διεύθυνση του σχολείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό καταβάλουν καθημερινά τιτάνιο αγώνα, πάντα υπό την σκέπη της Ιεράς Μητροπόλεως μας. Η εξωστρέφεια σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές αξίες και αρχές της σχολής οδήγησε σε κατακόρυφη αύξηση το μαθητικό δυναμικό της κάτι που ήδη γνωρίζουμε ότι θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Κατά τα άλλα περιμένουμε τον δήθεν απόφοιτο να μας τα πει από κοντά. Και λέμε δήθεν γιατί ξέρουμε ότι όλοι οι απόφοιτοι μας που μετά συγκινήσεως επισκέπτονται το σχολείο ανεβαίνουν ξανά τα σκαλιά του και επιδιώκουν να μπουν στις αίθουσες που τους φιλοξένησαν ως μαθητές. Ο συγκεκριμένος όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ…

Σχετικά Άρθρα