ΚοινωνίαΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Νέα παράταση στο Εξοικονομώ έως και 15 Μαρτίου (Κάνε τα χαρτιά σου και πάρε επιδότηση ανακαίνισης έως 70%)

Την παράταση υποβολής αιτήσεων στο “Εξοικονομώ 2021” μέχρι και τις 15/03 ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά ο Υπουργός ΥΠΕΝ κ. Σκρέκας, κατά την παρουσίαση του νέου πακέτου στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων για το ρεύμα και το φυσικό αέριο,  που θα αφορά τον μήνα Φεβρουάριο.)

Στην αναφορά του για την παράταση του “Εξοικονομώ” σημείωσε:

“Αυτό το διάστημα έχει ξεκινήσει και το νέο «Εξοικονομώ», στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του οποίου έχουν υποβάλλει αιτήσεις πάνω από 80.000 νοικοκυριά. Για τη διευκόλυνση της υποβολής των αιτήσεων, λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικράτησαν τον πρώτο μήνα έναρξης του προγράμματος, παρατείνουμε την λειτουργία της πλατφόρμας μέχρι στις 15 Μαρτίου.”

Αν είστε στην Ξάνθη και σας ενδιαφέρει να ενταχθείτε στο νέο πρόγραμμα αναβάθμισης «Εξοικονομώ» για το σπίτι ή το διαμέρισμά σας, και να επιδοτηθείτε με πάνω από 70% στην ανακαίνισή της (συμπεριλαμβανομένου και της ενεργειακής αναβάθμισης αλλά και της μετατροπής της θέρμανσής σας σε Φυσικό Αέριο), επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλάβουμε την σύνταξη του φακέλου σας και την υποβολή του για έγκριση. Σταύρος Καρυπίδης – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Τηλ. 6947267737 και 2541600699.

Σχετικά Άρθρα