Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Εξοικονομώ – Ξάνθη: Παρατείνεται κατά 15 ημέρες η προθεσμία υποβολής αιτήσεων (προλαβαίνεις να συντάξεις φάκελο)

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει την παράταση, κατά 15 ημέρες, της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης «Εξοικονομώ 2021». Η χορήγηση της παράτασης κρίνεται αναγκαία λόγω των έκτακτων συνθηκών στη δημόσια διοίκηση που έχουν προκαλέσει η μετάλλαξη Όμικρον της Covid – 19 και τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.

Η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι στις 15 Φεβρουαρίου 2022 για τις αιτήσεις μονοκατοικιών/μεμονωμένων διαμερισμάτων. Να σημειωθεί, ότι η αρχική καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ήταν έως και τις 31 Ιανουαρίου 2022.

Αν είστε στην Ξάνθη και σας ενδιαφέρει να εντάξετε στο νέο πρόγραμμα αναβάθμισης «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» την κατοικίας σας, και να επιδοτηθείτε με πάνω από 65% στην ανακαίνισή της (συμπεριλαμβανομένου και της μετατροπής της θέρμανσής σας σε Φυσικό Αέριο), επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλάβουμε την σύνταξη του φακέλου σας και την υποβολή του για έγκριση. Σταύρος Καρυπίδης – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Τηλ. 6947267737 και 2541600699.

Σχετικά Άρθρα