Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Α. Ελευθεριάδης: όλοι οι δρόμοι ανοιχτοί στη Δ.Ε Σταυρούπολης – Δασικό Χωριό, ξενώνες και ξενοδοχεία γεμάτα! (Συνεργασία με Κ. Κουρτίδη)

Αρνητικές θερμοκρασίες, με όλους όμως τους δρόμους ανοιχτούς και όλα τα καταλύματα στην ευρύτερη περιοχή γεμάτα, συμπεριλαμβανομένου του Δασικού χωριού παρά τους -10 με – 12 βαθμούς, έφερε το κύμα κακοκαιρίας «Ελπίδα» στην πανέμορφη –και …εξοικειωμένη στις βαρυχειμωνιές- Δ.Ε. Σταυρούπολης.

Όπως τόνισε, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, ο αντιδήμαρχος Σταυρούπολης κ. Απόστολος Ελευθεριάδης, υπήρξε πολύ καλή προετοιμασία τόσο από τις υπηρεσίες του δήμου Ξάνθης, όσο και από την Αντιπεριφέρεια (Κώστα Κουρτίδη) πριν την έλευση αλλά και κατά τη διάρκεια των φαινομένων: «αλάτι έπεσε πριν και κατά την εκδήλωση των φαινομένων . Δεν έριξε πολύ χιόνι, όμως οι αρνητικές θερμοκρασίες δημιούργησαν παγετό. Με προσοχή, άνετα μπορούν να γίνουν οι μετακινήσεις. Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί».

Όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος, οι …γενναίοι λάτρεις του χειμώνα, ήδη έσπευσαν να κλείσουν χώρους διαμονής για να απολαύσουν το, έστω και λίγο, χιόνι: «όλα τα καταλύματα, οι ξενώνες, τα ξενοδοχεία και τα 12 σπιτάκια στο Δασικό Χωριό είναι γεμάτα. Το Δασικό χωριό έχει κλείσει μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου!».

Με τη μέρα να ξημερώνει με -5 βαθμούς, σήμερα το πρωί , ο αντιδήμαρχος βρέθηκε στα γραφεία της δομής «Βοήθεια στο σπίτι» προκειμένου να κόψει την καθιερωμένη βασιλόπιτα και να ευχηθεί στους εργαζόμενους: «Στις 21 του μήνα κόψαμε την πίτα στη Δ.Ε. Σταυρούπολης. Για να μη δημιουργηθούν συνθήκες συνωστισμού, σήμερα κόψαμε και την πίτα στη δομή ‘Βοήθεια στο Σπίτι’. Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Ξανθιώτες να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία, και να τονίσω ότι όλοι οι υπάλληλοι στη Δ.Ε. Σταυρούπολης δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους για να διεκπεραιώσουν ζητήματα της περιοχής. Όλοι οι υπάλληλοι μας είναι από την περιοχή, την οποία αγαπούν και στηρίζουν, και θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά όλους», κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα