ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Κοπή βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Ποντίων Ν.Ξάνθης

Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022, ύστερα από δύο χρόνια απουσίας εκδηλώσεων λόγω της πανδημίας, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων ευλόγησε την κοπή της βασιλόπιτας και εξέφρασε την χαρά του για την πρωτοβουλία του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης.

Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοση και με τα επιβαλλόμενα μέτρα τόσο κατά την είσοδο όσο και εντός της αίθουσας, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου πραγματοποίησαν την στην πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου μας τον καινούργιο χρόνο.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κουρτίδης Κωνσταντίνος , ο Δήμαρχος Ξάνθης κ Τσέπελης Εμμανουήλ και οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Δημαρχόπουλος Χαράλαμπος, Παπαχρόνης Ιωάννης και Μελισσόπουλος Σάββας.

Την εκδήλωση τίμησε ανώτερος αξιωματικός, εκπρόσωπος του Στρατηγού Διοικητή Δ’ΣΣ και εκπρόσωπος του Συλλόγου Μικρασιατών Ξάνθης.

Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσαν παιδιά του Προτύπου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης, συνοδευόμενα από την υποδιευθύντρια κ. Χατζητουλούση Ράνια και την υπεύθυνη μουσικής κ. Ντανιελιάν Ριψιμέ , τα οποία έψαλαν τα ποντιακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα με την καθοδήγηση ποντιακής λύρας από τον κ. Πετρόπουλο Αναστάσιο.

Την νόστιμη βασιλόπιτα μας παρασκεύασε το μέλος Τριανταφυλλίδου Φωτεινή.

Παραβρέθηκαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου .

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Σχετικά Άρθρα