ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Νεκρή 61χρονη Ξανθιώτισσα σε τροχαίο στην Λεωφόρου Στρατού! (χθες βράδυ)

Τραγικός ο απολογισμός του χθεσινού τροχαίου ατυχήματος που έγινε σε έναν από τους δρόμους της Ξάνθης με την περισσότερη κίνηση!

Νεκρή μεταφέρθηκε στο ΓΝΞ η 61χρονη συνεπιβάτης του ενός οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο ενώ ο 67χρονος οδηγός φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Στο άλλο όχημα επέβαιναν τρεις νεαροί άνδρες 21 χρόνων και σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο από αυτούς πήραν εξιτήριο αφού τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο τρίτος παραμένει στην χειρουργική κλινική του ΓΝΞ με ελαφρά τραύματα.

Το Αστυνομικό Δελτίο αναφέρει

Τις πρώτες πρωινές ώρες   της   23-1-2022   στην Ξάνθη,   Ι.Χ.Ε.   αυτοκίνητο   που   οδηγούσε   67χρονοςημεδαπός   και   επέβαινε   61χρονη   ημεδαπή, συγκρούστηκε   μετωπικά   με   Ι.Χ.Ε.   αυτοκίνητο   που οδηγούσε   21χρονος   ημεδαπός   και   επέβαιναν   δύο21χρονοι ημεδαποί. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος   τραυματισμός   της   61χρονης   και   ο τραυματισμός   των   υπόλοιπων   οδηγών   και επιβαινόντων,   οι   οποίοι   μεταφέρθηκαν   στο  Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

 Προανάκριση   για   τα   αίτια   και τις   συνθήκες   του   ατυχήματος   διενεργεί   το   Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα