ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Δήμος Ξάνθης : Θερμαινόμενες αίθουσες στη διάθεση των πολιτών για προστασία από τον επικείμενο παγετό!

Έφυγε ο Διομήδης ..έρχεται η Ελπίδα  – Σε πλήρη  επιχειρησιακή ετοιμότητα  ο Δήμος Ξάνθης – Πολικές θερμοκρασίες αναμένονται στην Ξάνθη

Σε κατάσταση επιφυλακής έχει θέσει ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης   τον μηχανισμό του Δήμου για τις επόμενες ημέρες ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας με την ονομασία «Ελπίδα» – Μηχανήματα αποχιονισμού του Δήμου και ιδιωτών εφόσον χρειαστεί.

Σε πτώση είναι η θερμοκρασία με ένα πολικό αεροχείμαρρο να περνά από τη χώρα και να φέρνει δύο διαδοχικά ψυχρά κύματα

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο xanthipost.gr o Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Ιωάννης Ζερενίδης,  σε πλήρη  επιχειρησιακή ετοιμότητα είναι  ο Δήμος Ξάνθης αφού έχουν πραγματοποιηθεί  οι απαραίτητες προμήθειες σε αλάτι και έχει γίνει συντήρηση σε όλα τα εκχιονιστικά μηχανήματα ενώ πρόσθεσε πως στη διάθεση της πολιτικής προστασίας του  Δήμου βρίσκεται και το μητρώο των ιδιωτών που θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση ενός έντονου καιρικού φαινομένου.

Θα δημοσιοποιηθεί δελτίο τύπου με τις  θερμαινόμενες αίθουσες που θα διαθέσει ο Δήμος Ξάνθης για να βρουν καταφύγιο όσοι πολίτες έχουν ανάγκη από προσωρινή φιλοξενία εξαιτίας του ψύχους

Η Πρόνοια έχει προχωρήσει στην καταγραφή των αστέγων, οι οποίοι φιλοξενούνται από ξενοδοχεία της πόλης με τα οποία ο Δήμος Ξάνθης συνεργάζεται και έχει υπογράψει συμβάσεις για την παροχή στέγης, κατέληξε ο κ. Ζερενίδης.  

Σχετικά Άρθρα