Κοινωνία Τελευταία Νέα

Αντιπροσωπεία της Κοιν. Μαγγάνων συναντήθηκε με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κουρτίδη

Την 20 Ιανουαρίου 2022, αντιπροσωπεία Τοπικών και Δημοτικών Συμβούλων της Κοινότητας Μαγγάνων του Δήμου Τοπείρου (αποτελούμενη από τον Μπουραζάνη Χρήστο – Δημοτικό Σύμβουλο, και Πουρναράκη Βασίλειο – Τοπικό Σύμβουλο),  συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κωνσταντίνο Κουρτίδη, στο γραφείο του τελευταίου, με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους που διαμένουν ή δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά – επαγγελματικά    στην  ευρύτερη περιοχή της Κοινότητας Μαγγάνων και την κατάθεση προτάσεων επίλυσης αυτών.                                                                                           

Κατά τη συνάντηση, οι εκπρόσωποι της Κοινότητας Μαγγάνων, συνεχάρησαν τον  Αντιπεριφερειάρχη, για την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του και ανέπτυξαν θέματα μέρος των οποίων διαλαμβάνονται και σε παλαιότερες επιστολές – υπομνήματά  τους, [(στις 21 Οκτ ‘19 προς όλους τους θεσμικούς εκπροσώπους του Νομού/Περιφέρειας) και στις 25 Νοεμβρίου ’19 στον τέως Αντιπεριφερειάρχη κ. Νικόλαο Ευφραιμίδη)] και αφορούν θέματα αρμοδιότητάς του, στην περιοχή ευθύνης (Π.Ε.) της Κοινότητας.

Στον νέο Αντιπεριφερειάρχη, κατατέθηκε επικαιροποιημένο υπόμνημα με τις προτάσεις των εκπροσώπων της Κοινότητας, που περιλαμβάνουν τη μέριμνα για τη συντήρηση, επισκευή και  δημιουργία υποδομών, της περιοχή ευθύνης (Π.Ε.) της Κοινότητας για βελτίωση της καθημερινότητας και της ασφάλειας, στις μετακινήσεις  των πολιτών στην ευρύτερη περιοχή του χωριού.

                Ο Αντιπεριφερειάρχης, αντιλαμβανόμενος και ο ίδιος τα προβλήματα της Κοινότητας Μαγγάνων αλλά και της ευρύτερης περιοχής, διαβεβαίωσε ότι οι κινήσεις του εστιάζονται στην επίλυσή τους και θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υλοποίηση των προτάσεων των εκπροσώπων της Κοινότητας.

                Οι δύο πλευρές, υπό το κλίμα της εγκαρδιότητας και ειλικρίνειας, δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση των επαφών, προς όφελος των κατοίκων του χωριού και αυτών δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά – επαγγελματικά  στην ευρύτερη περιοχή της Κοινότητας Μαγγάνων.

Εκ της Κοινότητας Μαγγάνων

– Ο –                                                          

     Πρόεδρος                                      

Αγγελάκης Δ.

Σχετικά Άρθρα