ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Ο Παύλος Δαμιανίδης είναι ο νέος Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜΘ (Με απόφαση Μέτιου)

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, νέος Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΑΜΘ ορίζεται ο κ. Παύλος Δαμιανίδης, χημικός, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν 3 μέρες με μια μακροσκελή ευχαριστήρια επιστολή γνωστοποίησε την απόφασή της να παραιτηθεί από την θέση της Εκτελεστικής Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και να καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησής της, η κ. Ζωή Κοσμίδου.

Η κ.Κοσμίδου στην επιστολή της μετά από 36 χρόνια υπηρεσίας στον δήμο Κομοτηνής, όπου ανήκει υπηρεσιακά, 7 χρόνια εκ των οποίων διατελεί στην θέση της εκτελεστικής γραμματέας της ΠΑΜ-Θ απευθύνει δημόσιες ευχαριστίες προς τους πολιτικούς, και όχι μόνο συνοδοιπόρους της, τονίζοντας πως ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι «με ήσυχη τη συνείδησή μου, ότι υπηρέτησα το δημόσιο συμφέρον και τον τόπο μας με απόλυτο αίσθημα υψηλής ευθύνης, ξεπερνώντας στεγανά και στερεότυπα, συχνά υπερβάλλοντας εαυτόν».

«Πιστεύω ταυτόχρονα, με αισιοδοξία και με μια ασίγαστη θέληση για κοινωνική προσφορά, ότι θα έχω τη δύναμη και θα συνεχίσω να εργάζομαι με όποιο τρόπο μπορώ για την πρόοδο του τόπου μας και των συνανθρώπων μας» σπεύδει να συμπληρώσει η ίδια, τονίζοντας πως το νέο κεφάλαιο της ζωής της θα αφορά στην διάθεσή περισσότερου και ποιοτικότερου χρόνου στους δικούς της ανθρώπους.

Σχετικά Άρθρα