Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Συνελήφθη 57χρονος με 30 κιλά χασίς κι ένα καλάσνικοφ στη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για Έλληνα υπήκοο, ο οποίος χαρακτηρίζεται από την ΕΛ.ΑΣ. ως σημαντικό στέλεχος οργανωμένου κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

 Πάνω από 30 κιλά χασίς αλλά κι ένα καλάσνικοφ βρέθηκαν στην κατοχή 57χρονου, που συνελήφθη στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ύστερα από έρευνα την οποία διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για Έλληνα υπήκοο, ο οποίος χαρακτηρίζεται από την ΕΛ.ΑΣ. ως σημαντικό στέλεχος οργανωμένου κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών εντός της ελληνικής επικράτειας.

Σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε και σε δύο σπίτια εντοπίστηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση, 29 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους άνω των 29 κιλών, άλλα τέσσερα δέματα με κατεργασμένη κάνναβη βάρους 1 κιλού, όπως επίσης ένα πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ με ξιφολόγχη και γεμιστήρα που περιείχε 27 φυσίγγια μέσα σε μαξιλαροθήκη. Ακόμη κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα