Έβρος Τελευταία Νέα

Διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Γεώργιου Κιζιρίδη από την παράταξη «Δήμος Για Όλους-Πρώτα Εσύ»

 

Τη διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Γεώργιου Κιζιρίδη από τη δημοτική παράταξη «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ-ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ», αποφάσισαν σήμερα Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, κατά τη συνεδρίασή τους τα μέλη της παράταξης.

Η απόφαση ελήφθη σε συνέχεια της ανάρμοστης συμπεριφοράς του δημοτικού συμβούλου Γεώργιου Κιζιρίδη κατά τη χθεσινή Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδικότερα, κατά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 9ης Ιανουαρίου 2022 που έλαβε χώρα για την εκλογή Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και μελών της Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η Δημοτική  Παράταξη «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ- ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ», με προγενέστερες αποφάσεις της, επέλεξε ανεπιφύλακτα, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Καΐσα ως προτεινόμενο για το αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ωστόσο, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Κιζιρίδης αιφνιδίως και απροειδοποίητα, σε αντίθεση με την παραταξιακή συνοχή και βούληση, ανακοίνωσε, ότι προτίθεται να είναι ο ίδιος υποψήφιος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από τη διαδικασία που ακολούθησε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Κιζιρίδης έλαβε 20 ψήφους αποτυγχάνοντας να συγκεντρώσει την πλειοψηφία των 2/3 των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, έναντι 15 ψήφων του επίσημου υποψηφίου της παράταξης κ. Γεωργίου Καΐσα.

Εμφανώς και μετρήσιμα, καταδεικνύεται ότι ο κ. Γεώργιος Κιζιρίδης προέβη σε συνεννόηση και πολιτικό «αλισβερίσι» με τις άλλες παρατάξεις, προκειμένου να εκλεγεί ο ίδιος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, παραβλέποντας την εκπεφρασμένη άποψη των μελών της Παράταξής μας.

Επέδειξε με την παραπάνω αντισυναδελφική και καταχρηστική συμπεριφορά, έλλειψη σεβασμού προς τον θεσμό, τον Δήμαρχο και τα μέλη της παράταξης.

Εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητα του μέλους της πρώτης παράταξης προς εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών.

Για την πολιτικά και ηθικά καταδικαστέα αποστασία του, συνάγεται ότι συντρέχουν οι λόγοι ώστε η παράταξη μας να οδηγηθεί στη διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γεωργίου Κιζιρίδη.

Σχετικά Άρθρα