Κύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Κώστας Κουρτίδης νέος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης: Είμαι αποφασισμένος να υπηρετήσω τους πολίτες

Η ανάληψη των καθηκόντων μου γίνεται σε μια κρίσιμη ιστορική καμπή του τόπου  και της χώρας μας – Ζητώ τη στήριξη και τη συνεργασία όλων σας και σας καλώ να συνενώσουμε τις δυνάμεις μας, για δημιουργία και προκοπή

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Ξάνθης κ. Κώστας Κουρτίδης δηλώνει πως αποτελεί μεγάλη τιμή, πρόκληση και ευθύνη η απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου να τον ορίσει Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης και προσθέτει πως είναι αποφασισμένος να υπηρετήσει τους πολίτες με ζήλο και συνέπεια.

Ειδικότερα αναφέρει :

Αποτελεί μεγάλη τιμή, πρόκληση και ευθύνη η απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου να με ορίσει Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης. Η ανάληψη των καθηκόντων μου γίνεται σε μια κρίσιμη ιστορική καμπή του τόπου  και της χώρας μας.

Προσηλωμένος στο στόχο της ανάπτυξης και της προόδου της Ξάνθης, είμαι αποφασισμένος να υπηρετήσω τους πολίτες με ζήλο και συνέπεια, για να χαράξουμε μαζί μία δημιουργική πορεία για τον τόπο μας.

Στην προσπάθεια αυτή ζητώ τη στήριξη και τη συνεργασία όλων σας και σας καλώ να συνενώσουμε τις δυνάμεις μας, για δημιουργία και προκοπή.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10224725634747230&id=1202646904

Σχετικά Άρθρα