Τελευταία Νέα

Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ Χ. Λαλούση στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Αρχηγός ΓΕΣ,  Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποίησε επίσκεψη,  από κοινού με τους συνεργάτες του, στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης, ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αγ. Παρασκευή. 

Τον Αρχηγό υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος παρουσία των Συντονιστών των επιμέρους Τμημάτων του Οργανισμού, και συγκεκριμένα του Επιχειρησιακού Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και τα Παιδιά θύματα Εκμετάλλευσης, του Ιατρικού Τμήματος και των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Οργανισμού. Το «παρών» έδωσαν διαδικτυακά και οι εργαζόμενοι του Οργανισμού, οι οποίοι καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή προστασίας των δικαιωμάτων κάθε παιδιού πανελλαδικά.

Στο πλαίσιο Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ο κ. Γιαννόπουλος εξέφρασε την αμέριστη ευγνωμοσύνη του στο πρόσωπο του κυρίου Αρχηγού για τη σταθερή και διαχρονική συνεργασιά και συμβολή του Γενικού Επιτελείου Στρατού στις δρασεις του Οργανισμού για την προστασία και ευημερία κάθε εύαλωτου παιδιού και οικογένειας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Λαλούσης είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του Πανελλήνιου Επιχειρησιακού Κέντρου του Οργανισμού όπου και λειτουργεί το σύνολο των ιατρικών και επιστημονικών υπηρεσιών για την άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη κάθε παιδιού σε ανάγκη ή κίνδυνο, καθώς και να ενημερωθεί ενδελεχώς για αυτές.

Μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για τους ανθρώπους του «Χαμόγελου» ήταν όταν ο κ. Λαλούσης απέδωσε στον κ. Γιαννόπουλο τιμητική πλακέτα πάνω στην οποία αναγράφονταν αυτούσια τα λόγια του μικρού ιδρυτή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», του Ανδρέα… «Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε». Λόγια που αποτελούν μία ζωντανή ενθύμηση για όλους τους επαγγελματίες, εθελοντές, υποστηρικτές και φίλους του Οργανισμού για την αξία της ένωσης όλων των υγιών δυνάμεων της χώρας στο όνομα της υγείας και ευημερίας κάθε παιδιού.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, τόσο ως Αρχηγό, όσο και ως ευαισθητοποιημένο και συνειδητό πολίτη για την αναγνώριση και έμπρακτη υποστήριξη του έργου μας, που ξεκίνησε με την παρακαταθήκη που δημιούργησε ένα σοφό παιδί και σήμερα μετράει 26 χρόνια αδιάκοπης προσφοράς προς όφελος κάθε παιδιού και οικογένειας που πάσχει. 

Σχετικά Άρθρα