ΑθλητικάΤελευταία Νέα

Βράβευση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή πολεμικών τεχνών Ισκάν Σελήμ και του μαθητή του Χακή Σελήμ από τον Δήμαρχο Ξάνθης

 «Βασιλιάς της Αυτοάμυνας» χρίστηκε για 5η φορά ο Ισκάν Σελήμ  στην Πολωνία μαζί με τον μαθητή του Σελήμ Χακή που έλαβε και αυτός παγκόσμια διάκριση!

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών τεχνών και αυτοάμυνας  – Πολωνία 11 Δεκεμβρίου

Για 5η φορά έφερε το χρυσό κύπελλο και την ζώνη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή KRAV MAGA VIPER ο Ξανθιώτης Παγκόσμιος Πρωταθλητής πολεμικών τεχνών Ισκάν Σελήμ.


Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ.Μπεκήρ Ογλού Σουά, βράβευσαν το πρωί της Τετάρτης τους δυο παγκόσμιους πρωταθλητές στο Δημαρχείο της Ξάνθης.

Δήμαρχος Ξάνθης : Μας κάνετε περήφανους παγκοσμίως – Σας συγχαίρω και να ξέρετε ότι αποτελείτε πρότυπο για όλους τους νέους που ασχολούνται με τον αθλητισμό

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ξάνθης,  κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης , θα βρίσκεται στο πλευρό των διακριθέντων παγκοσμίως αθλητών και πρόσθεσε πως «…  είμαστε στη διάθεσή σας για να συμβάλλουμε κι εμείς ώστε όλοι οι αθλητές σας να συνεχίσουν την ανοδική πορεία προς την επιτυχία..» .

Ισκάν Σελήμ   : Είναι τιμή μας που μας καλέσατε και  που μας βοηθάτε κι εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να  σας κάνουμε περήφανους!

Σχετικά Άρθρα