Κύριο Θέμα Λάσπη Τελευταία Νέα

Ε όχι και τόσο ξεφτίλα!!! Συριζαίοι στην Ξάνθη προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την πανδημία!!! (Επιθέσεις σε Βουλευτή και Ροφαέλα)

Η ξεφτίλα έχει και τα όριά της. Και ορισμένοι απλά δεν τα ξέρουν ή νομίζουν ότι μπορούν να τα ξεπερνούν χωρίς συνέπιες… Τα όρια στην πανδημία είναι οι θάνατοι, οι διασωληνωμένοι και οι άρρωστοι από Covid-19 που δίνουν μάχη για την ζωή τους στο Νοσοκομείο μας μαζί με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει 2 χρόνια τώρα τον καλύτερό του εαυτό!!!

Αλλά ορισμένοι Συριζαίοι (τυφλοί από την γλύκα της εξουσίας την οποία ονειρεύονται νύχτα μέρα) ξεφεύγουν και φτάνουν να ξεπερνούν σε χυδαιότητα ακόμα και τις δηλώσει του διαγραφέντος Κουρουπλή. Φωνάζουν για τον Βουλευτή της ΝΔ Σπύρο Τσιλιγγίρη και για την διοικήτρια του Νοσοκομείου Έλενα Ροφαέλα και προσπαθούν να κερδίσουν εντυπώσεις λέγοντας ότι δήθεν υπάρχει πρόβλημα στο Νοσοκομείο μας.

Την ίδια ώρα η πανδημία στον νομό Ξάνθης είναι σε ύφεση και σήμερα Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στην κλινική Covid-19 του νοσοκομείου μας νοσηλεύονται ΜΟΝΟ 5 άτομα!!!

Χωρίς να είναι κάποιος διασωληνωμένος ή να χρίζει φροντίδα ΜΕΘ

Οι Συριζαίοι από την πλευρά τους εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι και η διοικήτρια αλλά και ο τοπικός Βουλευτής της ΝΔ δουλεύουν αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες (λάθος τους κατά την δική μου άποψη) διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις για κλείσιμο κλινικών και για μη λειτουργία ΜΕΘ πράγματα τα οποία είναι ανυπόστατα μιας και στο νοσοκομείο της Ξάνθης σήμερα ΔΕΝ υπάρχει πίεση από νέα περιστατικά και οι γιατροί ΟΛΟΙ είναι στην θέση τους, παίρνοντας όμως και μια βαθιά ανάσα από την μεγάλη πίεση των τελευταίων μηνών!!!

Σταματήστε να αυτό ξεφτιλίζεστε… κάνοντας αυτά απλά παρατείνετε την παραμονή του Σύριζα στην αντιπολίτευση για άλλα 4 χρόνια…

σ.ε. Ο Θεός μας φύλαξε και δεν είχαμε τον ΣΥΡΙΖΑ να διαχειριστεί την πανδημία… Φαντάζεστε όλους αυτούς τι θα είχαν κάνει;

Σχετικά Άρθρα