Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Όψεις πορσελάνης και αόρατα σιδεράκια – Αστραφτερό χαμόγελο, χωρίς κόπο!

Η σύγχρονη αισθητική οδοντιατρική μπορεί να προσφέρει με τα μέσα που διαθέτει λευκά και ίσια δόντια, χωρίς να χρειαστεί να πηγαινοέρχεστε συνεχώς στον οδοντίατρο και χωρίς οι εργασίες που γίνονται στα δόντια σας να επιφέρουν μία αντιαισθητική εικόνα, όπως είναι τα κλασικά σιδεράκια.

Όψεις πορσελάνης

Οι όψεις πορσελάνης είναι το πιο σύγχρονο όπλο της αισθητικής οδοντιατρικής. Ονειρεύεστε κι εσείς ένα λευκό χαμόγελο που να έχει διάρκεια στον χρόνο και να σας αλλάζει τη διάθεση; Στο οδοντιατρείο DentalPearls ο ενδιαφερόμενος βρίσκει όλες τις υπηρεσίες της αισθητικής οδοντιατρικής σε πολύ καλές τιμές, από εξειδικευμένου οδοντιάτρους.

Οι όψεις πορσελάνης είναι κατασκευές από ειδικό κεραμικό υλικό που γίνονται ένα με κάθε ένα δόντι ξεχωριστά και μόνιμα. Το υλικό κατασκευής τους είναι τέτοιο, ώστε να μιμείται την εικόνα επιφάνειας των δοντιών, προσφέροντας ένα φυσικό χαμόγελο ακριβώς στις απαιτήσεις του ενδιαφερόμενου.

Πριν την τοποθέτηση προηγείται μία διαδικασία στην επιφάνεια των δοντιών για να ληφθεί το μοναδικό αποτύπωμα του κάθε δοντιού και να σταλεί στον ειδικό τεχνίτη που θα φτιάξει στα μέτρα σας τις όψεις πορσελάνης, στην απόχρωση και το σχήμα που χρειάζεται.

Για την τοποθέτησή τους χρειάζονται μερικά ραντεβού ανάλογα με την εργασία που πρόκειται να γίνει.

Αόρατα σιδεράκια

Πρόκειται για έναν αόρατο τρόπο ορθοδοντικής μετακίνησης δοντιών που διαφέρει κατά πολύ με τα μεταλλικά σιδεράκια, χωρίς να στερείται τα πλεονεκτήματά τους στην στήριξη των δοντιών.

Αντί για σύρματα η Invisalign είναι τεχνική που χρησιμοποιεί νάρθηκες, οι οποίοι μπορούν να αφαιρεθούν από το στόμα. Η κατασκευή τους είναι ακριβώς στα μέτρα του ασθενή, ο οποίος τους βάζει στα δόντια τους και μπορεί να τους αλλάζει κάθε 15 ημέρες με νέο σετ ναρθήκων, στοχεύοντας την επιθυμητή μετακίνηση.

Η απόδοσή τους δεν διαφέρει από τα κλασικά σιδεράκια και φοριούνται σύμφωνα με τις οδηγίες του εξειδικευμένου ιατρού επιφέροντας αποτελέσματα στα περισσότερα ορθοδοντικά προβλήματα.

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματά τους είναι ότι ο έφηβος ή ενήλικος που τα χρησιμοποιεί, μπορεί να συνεχίσει καθημερινά όλες του τις δραστηριότητες, χωρίς να αγχώνεται. Επίσης για αόρατα σιδεράκια απαιτείται λιγότερος χρόνος με τον ορθοδοντικό απ’ ότι στα κλασικά σιδεράκια, χωρίς να υπάρχει κάποιος περιορισμός ως προς την κατανάλωση τροφής. Τέλος, το γεγονός ότι οι νάρθηκες είναι κινητοί, εξασφαλίζει μία πολύ καλή στοματική υγιεινή, επιτρέποντας μάλιστα και την χρήση οδοντικού νήματος.

Βίκυ Δεληγεώργη

Οδοντίατρος εξειδικευμένη στην Αισθητική & Επανορθωτική Οδοντιατρική

Ιστοσελίδα: dentalpearls.gr

Σχετικά Άρθρα