Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Ισχυρή παράσταση νίκης για την Δικηγόρο Δέσποινα Χατζηφωτιάδου στις εκλογές της Κυριακής

Δέσποινα Χατζηφωτιάδου, Υποψήφια Πρόεδρος:  Οι εκλογές αυτές αποτελούν έναυσμα αλλαγής, ευκαιρία ανανέωσης και ελπίδα βελτίωσης των συνθηκών για τον κλάδο μας

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 από τις 7.00 π.μ έως την 19.00 μ.μ. θα διεξαχθούν οι εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, για την ανάδειξη Προέδρου  και Διοικητικού Συμβουλίου. Σε αυτές τις εκλογές είναι ευκαιρία για τους δικηγόρους της Ξάνθης να ανανεώσουν τον σύλλογό τους εκλέγοντας ωε νέα πρόεδρο της εξαιρετικά δραστήρια και μαχόμενη δικηγόρο Δέσποινα Χατζηφωτιάδου. Η αλλαγή προεδρείου είναι απαραίτητη μιας και κατά την γνώμη μου τα τελευταία χρόνια υπήρξε στασιμότητα στα θέματα των δικηγόρων της Ξάνθης και είναι αισθητή στους δικηγορικούς κύκλους η σχετική απαξίωση του συλλογικού οργάνου… Η κ. Χατζηφωτιάδου φαίνεται ότι έχει ισχυρή παράσταση νίκης και ότι θα είναι τελικά η νέα πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης.

Σ.Κ.

Σε δηλώσεις της στο xanthinews.gr,  η κ.  Δέσποινα   Χατζηφωτιάδου, τόνισε μεταξύ άλλων πως οι εκλογές αυτές αποτελούν έναυσμα αλλαγής, ευκαιρία ανανέωσης και ελπίδα βελτίωσης των συνθηκών για τον κλάδο και πρόσθεσε :  «… Οι συνεχείς αλλαγές στα βασικά νομοθετήματα προκαλούν ανασφάλεια δικαίου και η απονομή της δικαιοσύνης πλέον κάθε άλλο παρά ταχεία είναι. Ο ρόλος του Δικηγορικού Συλλόγου είναι να αποτελεί τη βασική διασύνδεση μεταξύ του δικηγόρου και των θεσμικών οργάνων της δικαιοσύνης, να επιλύει τις διαφορές που ανακύπτουν και να εξομαλύνει τις δυσχέρειες που υφίστανται, ενώ παράλληλα να αναδεικνύει και τον σεβασμό που εμπνέει το λειτούργημά μας…».  

Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθώ ως Πρόεδρος του ΔΣ Ξάνθης, την επόμενη τετραετία και είμαι έτοιμη να σταθώ δίπλα σε κάθε δικηγόρο, να τους εκπροσωπώ όλους ισότιμα, να αφουγκραστώ τα προβλήματα και να προτείνω λύσεις.

Απευθυνόμενη στους συναδέρφους της  η κ. Χατζηφωτιάδου,  τους καλεί  να παλέψουν μαζί  για τους κοινούς τους στόχους και να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη την Κυριακή ώστε από αυτή την διαδικασία να βγει δυνατός ο Σύλλογος.

Σχετικά Άρθρα